Våren er endelig her, og det er på tide å pakke vekk tjukke vintersko og boblejakker. Prinsesse Märtha Louise går for blomstermønster i vår. Det blir hun hyllet for i sosiale medier.

Prinsessen og hennes venn og samarbeidspartner, Elisabeth Nordeng, har nettopp gitt ut bok i Finland. I den forbindelse har de vært på en foredragsturne, og snakket om sitt liv som høysensitive.

Finsk presse har fulgt prinsessen tett på turneen, og mange bilder har blitt publisert av henne. Prinsesse Märtha Louise har alltid vært klesbevisst, og får mye ros for stilen sin. På de fleste bildene fra Finland, har prinsessen på seg lette og luftige klær i blomstermønster. Finnene elsker den nye stilen hennes, og nå blir hun hyllet i sosiale medier.

Fotoshoot i Finland

Prinsessen tok seg også tid til en fotoshoot mens hun var i Finland. Nå har hun delt bildene på Instagram-kontoen sin.

De fleste kommenterer at hun ser nydelig ut. Og at hennes indre skjønnhet stråler like sterkt som hennes ytre.

LES OGSÅ
Se Wenche Myhres herlige påskehilsen

Samarbeider med shaman

Prinsesse Märtha Louise jobber for tiden sammen med den amerikanske shamanen Durek. De skal holde foredrag om selvrealisering i både Norge og Danmark i mai.

De to gjestet Skavland for kort tid siden, og da fortalte Shaman Durek at moren hans fortalte ham da han var liten, at han skulle møte den norske prinsessen.

Visste at de skulle møtes

«Hun så på meg, og sa «Du skal møte den norske prinsessen en dag, bare så du vet det.» Og selv om vi har disse kreftene i familien, så var jeg den største skeptikeren, så jeg bare «Ok, mamma», sa han.

Han forteller videre at han fikk en helt spesiell følelse da han fikk øyekontakt med prinsessen for første gang.

Märtha Louises forteller også at hun fikk en helt spesiell følelse da hun møtte Shaman Durek.

«Jeg gikk inn døra og sa «Jeg kjenner deg.» Og han bare «Ja, det har vært vår skjebne siden før vi ble født at vi skulle møtes.» Og det var det», sier hun.