in ,

Sjokk-exit fra Skal vi danse

Skjermdump: Instagram

De var blant favorittene, men ble andre paret ut fra Skal vi danse.

Forrige uke måtte Elin Ørjasæter (59) forlate Skal vi danse, som årets første deltaker. Sammen mmen Anniken Jørgensen og Alejandro Fuentes lå kjendisøkonomen nederst på listen etter at dommerpoengene og seerstemmene var talt opp.

TV 2 skriver at Elin Ørjasæter fikk 14 poeng fra dommerne – til tross for at hun fikk flere gode tilbakemeldinger fra dommerne.


Da hun røk ut etter danseduell var det 13 kjendiser igjen på parketten som møttes for å konkurrere i programmet som ble sendt fredag denne uken.

Både sportsanker Siri Avlesen-Østli og artist Royane Harkati klarte å få hele 29 poeng ut av dommerpanelet. Det er årets beste poengsum, melder TV 2.

Føles som kjærlighetssorg

Joakim Kleven og dansepartner Benjamin Jayakoddy ble andre paret ut av årets sesong av det populære unerholdningsprogrammet Skal vi Danse.

– Takk for at vi har skapt historie sammen Benjamin – det kan ingen ta fra oss!! Vi er venner for livet. Jeg har ikke helt kommet over sjokket enda, det føles vondt og sårt, som kjærlighetssorg, men alle de fine meldingene og støtten fra dere gjør det litt lettere! Takk!!!, sier Joakim Kleven til dansepartneren sin i et innlegg på Instagram.

Joakim og Benjamin skrev historie i programmet da de var første paret som noen gang har fått 10 poeng fra dommerne i den aller første dansen. Dansen deres ble belønnet med 8, 10 og 9 poeng fra dommerpanelet.

Lørdag snudde det imidlertid Det var influenser Joakim Kleven som røk ut av konkurransen lørdag kveld, noe som sjokkerte mange. Joakim og Benjamin fikk 23 poeng fra dommerne, men det var ikke nok.

– Nå skal jeg grine og shotte, sier Joakim Kleven over telefon til TV 2.

Etter den kruttsterke starten har duoen har vært blant favorittene i årets sesong.

– Det kan tenkes at folk trodde vi var «safere» enn det vi var, og derfor ikke stemte på oss, sier Jayakoddy.

https://www.youtube.com/watch?v=eEnvfsQKNJA
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

SISTE: Ropstad trekker seg som leder for KrF

Tidenes målscorer i engelsk fotball har gått bort