in ,

Sjokkerende overvåkningsvideo viser at faren slår ned gutten sin

Av og til kommer man over ting som virkelig provoserer. Episoder som kryper inn under huden, og som gjør at man skulle ønske at det fremdeles var praktisert offentlig gapestokk. Dette er en slik historie. Og før du lese videre eller ser videoklippet må jeg advare deg.. Dette er så provoserende som man får det!

[sc:Adsense ]

Independent skriver om saken hvor en mann som slår til gutten sin i ansiktet er blitt fanget på kamera. Hendelsen fant sted i en butikk i California. På filmen ser man at mannen ved navn Whittington løper etter gutten sin i butikken. Gutten ser ikke ut til å være eldre en rundt 2-3 år. Når faren tar igjen gutten, slår han gutten rett i bakken. En gravid dame som visstnok skal være guttens mor kommer så til og følger gutten ut. Det er uvisst om moren fikk med seg hele hendelsen.

Eieren av butikken, Henry Dindal, var på lageret da en ansatt hentet han for å vise videoen. Henry sendte så en kopi av filmen til politiet.

Justin Whittington ble senere arrestert i sitt hjem og fengslet for vold. Kausjonen ble først satt til en million dollar. Den ble senere satt ned til 20.000 dollar, og Whittington betalte selv kausjonen for å slippe løs. Den 24 april starter rettsaken mot mannen.

La oss håpe han får en saftig dom…

Advarer igjen mot brutale scener før du ser dette klippet!

[mashvideo][sc:mashshare ][sc:Facebook ]

[sc:Adsensebunn ]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Han gav en uteligger 100$

Alle disse dyrene var ille ute, helt til noen fantastiske mennesker gjorde noe med det!