Hjem NyheterTruecrime Sjokkfunn: Annette (67) funnet død i søppelspann

Sjokkfunn: Annette (67) funnet død i søppelspann

Tidlig i juli ble ansatte på en gjenvinningsstasjon i Melbourne vitne til en grusom oppdagelse som har satt hele landet i sorg.

Onsdag 3. juli ble nødetatene tilkalt til et avfallsanlegg i Melbourne etter at liket av en kvinne ble funnet under tømming av søppel. Ifølge politiets uttalelser, var det en gruppe skrekkslagne ansatte som gjorde funnet. Kvinnen er nå identifisert som den 67 år gamle engelsklæreren Annette Brennan.

Politiets hovedteori er at Annette ble dumpet i en søppelkasse utenfor sitt hjem i Epping, åtte kilometer fra gjenvinningsstasjonen. En 45 år gammel mann er siktet i saken, men politiet har foreløpig ikke delt flere detaljer.

Annette ble funnet dumpet. Foto: Politiet

Et land i sorg

Nyheten om Annettes død har sjokkert hele Australia. Tidligere elever og kolleger har delt sine minner og kondolanser. Simona Groce, en tidligere student, beskriver Annette som en lærer som så alle og trakk frem det beste i både mennesker og situasjoner.

– Hun var fantastisk, jeg er helt sjokkert, sier den tidligere eleven til 9News.

Blomster og lys er plassert rundt skolen der Annette jobbet, og sosiale medier flommer over av minneord og hilsener. Mange uttrykker sin fortvilelse over det meningsløse drapet.

Politiet pågrep mistenkt

Tidlig i dag pågrep politiet en 45 år gammel mann som nå er siktet i saken. Det er kjent at den mistenkte og Brennan kjente hverandre, men politiet har foreløpig ikke gitt ut ytterligere informasjon.

Politiet har gjennomført en grundig undersøkelse av Brennans hjem i Hilgay Street i Coolaroo. Over helgen brukte etterforskerne ti timer på å gjennomsøke huset og søppelkassene i bakgården. Repurpose It, anlegget hvor kroppen ble funnet, har også uttrykt sin dype sorg over hendelsen.

– Våre ansatte er forståelig nok rystet av denne tragiske oppdagelsen, og vi sørger for at de får den støtten og rådgivningen de trenger, sier George Hatzimanolis, administrerende direktør i Repurpose It.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com