in

Sju-åringens mistet begge beina etter foreldrene torturerte han – nå slipper foreldrene ut av fengsel etter å ha sont halve tiden

Barnemishandling er grusomt, og opprører samfunnet mer enn det meste annet. Tony som i dag er sju år ble grovt torturert av foreldrene sine. Nå reagerer adoptivmoren på at de slipper ut av fengselet etter kun fem år.

– Disse monstrene har kun tilbrakt fem år bak lås og slå mens Tony står overfor et helt liv med utfordringer som følge av deres ondskap, sier Tonys adoptivmor Paula Hudgell (54) til Daily Mail.

Ifølge Hudgell er Tony sint for at de snart vil settes fri. Drømmen hans er å bli politimann når han blir eldre, for å arrestere dem på nytt.

Tony Hudgells biologiske foreldre, Jody Simpson (24) og Anthony Smith (47) ble dømt til ti års fengsel i februar 2018.

Men paret som kun har sonet i fem år vil bli løslatt om få dager. Simpson slippes ut neste uke og Smith i slutten av august.

Tonys adoptivmor, Paula Hudgell som har brukt årevis på å kjempe for at barnemishandlere får strengere straffer sier nyheten er kvalmende og at det føles som et slag i magen.

Idag er Tony syv år. Men sporene etter hans biologiske foreldre vil han alltid måtte leve med. Han hadde brukne fingre og tær, avrevet leddbånd og fikk sepsis etter at de biologiske foreldrene hans lot ham lide i ti dager før de til slutt tok ham til sykehus.

Foto: Privat

Da han endelig fikk legehjelp sto den lille gutten med en fot i graven. På grunn av den ekstreme mishandlingen han hadde blitt utsatt for måtte legene amputere begge bena hans.

– Det er som et slag i magen og jeg blir kvalm av å vite at folk som misbruker babyer og barn går fri etter noen år. Disse monstrene kan bo i gaten din uten at du aner det, sier Tonys adoptivmamma.

Simpson og Smith blir automatisk løslatt halvveis i dommen, som på tidspunktet de ble dømt var den strengeste dommen de kunne fått. De må ikke møte for en løslatelseskommisjon, eller gå gjennom andre former for prøver.

Tonys adoptivmor har etter en lang kampanje fått gjennomslag for å øke strafferammen for barnemishandling fra 10 til 14 år. Oppdateringen på denne britiske loven kalles «Tonys lov».

Tony selv har vunnet en Pride of Britain-pris for å ha samlet inn 1,7 millioner pund, tilsvarende rett over 20 millioner kroner, til sykehuset som tok i mot han da han som en 41 dager gammel baby kom inn på sykehuset med de omfattende skadene som vil prege han hele livet.

Tony har også en egen stiftelse oppkalt etter seg som har som mål å bedre livene til barn som har blitt utsatt for fysisk, psykisk eller emosjonell mishandling.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

270.000 norske barn og unge spiser nesten ikke fisk

vaksine

Anbefaler alle fra 65 år og oppover å ta en ny oppfriskningsdose