in

Sjuåringen ble meldt savnet – kort tid etter fant politiet han død i en vaskemaskin

Skjermdump Twitter

En 7 år gammel Texas-gutt ble funnet død i en vaskemaskin to timer etter at foreldrene hans meldte ham savnet, opplyser myndighetene.

Hvordan gutten har kommet seg opp i vaskemaskinen er et mysterium.

– Torsdag omtrent klokken 05.20, meldte Troy Khoelers foreldre gutten savnet, sa Lt. Robert Minchew ved drapsavsnittet til Harris County Sheriff’s Office ifølge People under en pressekonferanse.

Da politiet ankom tok de første et raskt avhør av den savnede guttens foreldre. Ting de observerte førte til at de ransaket huset grundig på, og et par timer senere fant konstablene et dødt sju år gammelt barn i vaskemaskinen i garasjen.

– Drapsenheten ble deretter innkalt for å fortsette etterforske, og barnets foreldre ble adskilt og varetektsfengslet, noe som er standardprosedyre, sier Minchew.

Ifølge politiet var Troy et fosterbarn og de arbeider fortsatt med å få bekreftet om foreldrene formelt adopterte gutten i 2019.

På spørsmål om hva som fikk politiet til å ransake hjemmet, sier politiet at det er standard politiprosedyre, og la til:

– Det var tidlig på morgenen, det var ingen indikasjoner på at døren eller et vindu hadde blitt åpnet åpnet. Etter å ha søkt i nabolaget klarte de ikke å finne barnet. Så det neste logiske trinnet var å ransake huset, sier politimannen.

Han sier videre det er uklart om barnet kom seg inn i vaskemaskinen på egen hånd, og sier at de heller ikke kan kommentere om gutten kan ha blitt utsatt for kriminelle handlinger.

Så langt er ingen arrestert.

Etter lange avhør kom adoptivfaren Jermaine Thomas ifølge med Click2 Houston tilbake til familiens bolig sent på kvelden.

Naboene sier til nyhetskanalen at de håper det som har hendt var en ulykke. De kjenner ikke familien særlig godt, ettersom de er nyinnflyttet.

Ingen er foreløpig siktet i saken, og politiet venter på obduksjonsrapporten.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Reddet baby-hauk og sjarmerer internett med herlig selfie sammen med den lille fuglen

Nona mistet halve snuten da hun ble skutt – endelig smiler livet til den kjærlige lille hunden