torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Skadet deltaker i "Skal vi danse"

Skadet deltaker i «Skal vi danse»

-

Det populære TV-programmet «Skal vi danse» har premiere på lørdag. De fleste deltakerne gruer seg veldig. Men for Emilie «Voe» Nereng blir det ekstra nervepirrende på lørdag.

Tidligere blogger Emilie Nereng (23) har fått en brist i ribbeinet etter at hun øvde på et løft med dansepartneren sin Santino Mirenna.

Hendelsen fant sted for tre uker siden, på parets andre trening sammen. Og selv om det er en god stund siden, har Emilie fortsatt veldig vondt. Så vondt at det preger henne når hun danser. Bristen skal ha oppstått da Emilie ikke strammet magemusklene nok da dansepartner løftet henne. Det skriver TV 2.

På premieren skal paret danse vals, og Santino sørger for at treningen legges opp slik at Emilie skal ha minst mulig smerter.

Har veldig dårlig samvittighet

«Vi har jobbet med teknikk og fotarbeidet. Det gjør vondt for henne når hun holder posituren man må ha i vals, fordi man strekker overkroppen», sier Santino til TV 2.

Han legger til at han har veldig dårlig samvittighet for det som har skjedd.

«Det er jo min første sesong i «Skal vi danse», så jeg visste ikke at dette var en vanlig skade. De andre her på dansestudioet har vært veldig snille og kommet bort til meg og fortalt at dette skjer hver sesong. De sa til og med at noen har brukket seks ribbein i en sesong. Emilie har også vært utrolig grei med meg, hun sier hele tiden: «Det er ikke din skyld! Det går bra!», sier Santino.

12 deltakere er klare

Årets Skal vi danse, er det 15. i rekken. Nok en gang skal 12 norske kjendiser konkurrere på parketten, og til slutt skal en kåres som vinner av dansekonkurransen.

Årets deltakere er bloggerne Isabel Raad (25), Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) og Emilie «Voe» Nereng (23). Modellen Adrian Sellevoll (21) fra «Ex on the Beach» er også klar. Det er også skuespiller og journalist Christian Strand (39). Han er for mange mest kjent som pikkoloen Knut Arne i «Hotel Cæsar». Men han har også lang erfaring som reporter og programleder, blant annet fra barne-tv og «Sommeråpent».

Victor Sotberg (28) er kanskje mest kjent blant de yngste, og blant barneforeldre. Han er programleder i «Flipp Flipp» på NRK Super. Og er også en kjent YouTuber. Der går han under navnet «Weird Norwegian».

Vi gleder oss til årets sesong, og ønsker Emilie Nereng lykke til på premieren med brist i ribbeinet. Måtte den beste vinne. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...