Kjendisnytt Skadet deltaker i "Skal vi danse"

Skadet deltaker i «Skal vi danse»

-

- Reklame -

Det populære TV-programmet «Skal vi danse» har premiere på lørdag. De fleste deltakerne gruer seg veldig. Men for Emilie «Voe» Nereng blir det ekstra nervepirrende på lørdag.

Tidligere blogger Emilie Nereng (23) har fått en brist i ribbeinet etter at hun øvde på et løft med dansepartneren sin Santino Mirenna.

Hendelsen fant sted for tre uker siden, på parets andre trening sammen. Og selv om det er en god stund siden, har Emilie fortsatt veldig vondt. Så vondt at det preger henne når hun danser. Bristen skal ha oppstått da Emilie ikke strammet magemusklene nok da dansepartner løftet henne. Det skriver TV 2.

På premieren skal paret danse vals, og Santino sørger for at treningen legges opp slik at Emilie skal ha minst mulig smerter.

Har veldig dårlig samvittighet

«Vi har jobbet med teknikk og fotarbeidet. Det gjør vondt for henne når hun holder posituren man må ha i vals, fordi man strekker overkroppen», sier Santino til TV 2.

- Reklame -

Han legger til at han har veldig dårlig samvittighet for det som har skjedd.

«Det er jo min første sesong i «Skal vi danse», så jeg visste ikke at dette var en vanlig skade. De andre her på dansestudioet har vært veldig snille og kommet bort til meg og fortalt at dette skjer hver sesong. De sa til og med at noen har brukket seks ribbein i en sesong. Emilie har også vært utrolig grei med meg, hun sier hele tiden: «Det er ikke din skyld! Det går bra!», sier Santino.

12 deltakere er klare

Årets Skal vi danse, er det 15. i rekken. Nok en gang skal 12 norske kjendiser konkurrere på parketten, og til slutt skal en kåres som vinner av dansekonkurransen.

Årets deltakere er bloggerne Isabel Raad (25), Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) og Emilie «Voe» Nereng (23). Modellen Adrian Sellevoll (21) fra «Ex on the Beach» er også klar. Det er også skuespiller og journalist Christian Strand (39). Han er for mange mest kjent som pikkoloen Knut Arne i «Hotel Cæsar». Men han har også lang erfaring som reporter og programleder, blant annet fra barne-tv og «Sommeråpent».

Victor Sotberg (28) er kanskje mest kjent blant de yngste, og blant barneforeldre. Han er programleder i «Flipp Flipp» på NRK Super. Og er også en kjent YouTuber. Der går han under navnet «Weird Norwegian».

Vi gleder oss til årets sesong, og ønsker Emilie Nereng lykke til på premieren med brist i ribbeinet. Måtte den beste vinne. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇