lørdag, juli 4, 2020

Skadet seg dramatisk på Farmen – ble fraktet med luftambulanse til sykehuset

Mest lest nå

Derfor bør ingefær inngå i kostholdet

Ingefær har blitt brukt som naturmedisin gjennom hundrevis av år. Det er ikke tilfeldig. Denne urten har en rekke positive innvirkninger på helsen din. 1....

I onsdagens episode av Farmen ramler Triana Iglesias av hesteryggen. Skadene skulle vise seg å være svært så omfattende. 

TV 2 skriver i dag at episoden som fant sted i juni medførte fem ribbeinsbrudd og skader på leveren og milten, samt problemer med lungene og store indre blødninger.

Den populære programlederen ble fraktet i all hast til sykehuset, og beskriver dramatiske skader.


– Jeg hadde skader etter ulykken ganske lenge. Jeg måtte avlyse nesten alt i mange måneder. Jeg skal ikke lyve – det har selvfølgelig vært tungt og mye smerter – men jeg er helt ærlig bare veldig takknemlig for at det gikk så bra, sier hun til TV 2.

Foto: Privat

Triana forteller videre at hun er på bedringens vei men at det har tatt lang tid å komme til hektene etter ulykken.

– Det går egentlig veldig bra. Det tok ganske lang tid å komme seg tilbake og jeg har noen senskader, men jeg vil si at jeg er i bedre form nå enn før ulykken.

Foto: Privat

Så takknemlig for livet 

I et gripende innlegg på Instagram skriver beskriver Triana hvor takknemlig hun er for at det hele gikk så bra som det kunne gå.

«Jeg er så takknemlig for kroppen min. Så takknemlig for helsen. Så takknemlig for livet. Livet er en sinnssyk miks av all den nydelige kjærligheten og smerten mikset sammen til utrolige hendelser kalt livet. Og jeg er så takknemlig for hvert øyeblikk.» 

Videre beskriver Triana hvor alvorlig ulykken hennes var.

LES OGSÅFarmen-paret bekrefter at de er mer enn bare gode venner

«For noen dager siden hadde jeg fem ribbeinsbrudd og skader på leveren og milten, samt problemer med lungene og store indre blødninger. Lungen min punkterte og gjorde det vanskelig å puste. Alt i alt hadde jeg en stygg ulykke, men nå som jeg ligger her på sykehuset, føler jeg meg veldig takknemlig, heldig og sterk. Jeg vet at jeg var på riktig plass til riktig tid, fordi alt er til enhver tid helt perfekt.»

I innlegget takker hun også alle som har støttet henne etter ulykken.

«Nå må jeg bare komme meg skikkelig til hektene – og det skal jeg. Jeg har blitt så godt behandlet av menneskene på sykehuset, så jeg er i gode hender. Familien min, venner og forlovede har vært så god støtte. Og jeg verdsetter virkelig all kjærlighet og støtte jeg har mottatt gjennom meldinger de siste dagene. Nå ser jeg frem til å få livet tilbake.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

I allready posted this from the hospital June 7th, some time after the accident. But Since the episode of “Farmen Kjendis” is out today, and media has been writing about it now, I just want to repost this, So I don’t need to answer any more questions about it. So please read it all, And then we are done with this. 😉 So here it is: ✨ June 7th 2019 : When “Paradise Hotel” is over for this year, so you need to figure out a new way to get all the attention. 😜 Joking aside…. I am So grateful for my body. I am So grateful for my health. I am So grateful for my life. Life is a crazy mix of all the beautiful love and pain mixed up into the magical amazing moments called life, and I am so grateful for every present moment. A couple of days ago I had a forceful blow to my abdomen, 5 fractured ribs, a ruptured spleen and injured liver. My lung punctured and made it difficult to breath for a while there. All in all I had a bad accident, but now – laying here at the hospital, I feel very grateful, lucky and strong. I know that I was in the right place at the right time because every moment is perfect / Alt er til enhver tid helt perfekt…. We are all challenged sometimes, it’s ok. It’s natural, we are nature. And all of the seasons are just as valuable. Whatever is happening – Surrender, and just allow it. There is so much trust in the flow of life. The last two weeks at #Farmenkjendis have been absolutely fantastic. I met some amazing people and had a really cool experience. Now I just have to heal completely – and I will. I have been taken care of by very good people at the hospital, so I am in good hands. My family, friends and fiancé have been such great support. And I also really appreciate all the love and support I have received by messages the recent days. I feel the Love. Now I look forward to getting back on my feet really really soon. 🤸🏾‍♂️💪🏽❤️ – Also, thank you all from the bottom of my heart – for all the messages and support. I wish I could hug each and EVERY one of you for the kind get well messages and love. Feeling totally overwhelmed and so grateful. I love you all ! “May your cup overflow with peace, love and pure awesomeness” ✨

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

En sterk historie som heldigvis endte så godt som den kunne. Trykk gjerne på deleknappen og send noen støttende ord til Triana – vi ønsker riktig god bedring!

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter