Hjem Kjendisnytt Alexandra Joner om bruddet og deltakelsen i «Skal vi danse»

Alexandra Joner om bruddet og deltakelsen i «Skal vi danse»

I mars ble det kjent at Alexandra Joner og investoren Runar Vatne hadde gått fra hverandre. De hadde da vært et par siden de traff hverandre på en fest hos Petter Stordalen i 2012. Etter en tung vår, gleder artisten og influenseren seg til å skifte fokus og finne tilbake til gammel danseglede.

Det var Joner selv som meldte om bruddet på Instagram-kontoen sin. Her skrev hun «Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par.» Joner opplyste samtidig at det hadde blitt slutt mellom dem mer enn en måned tidligere.

«Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», avsluttet hun den korte oppdateringen med.

Nå er 33-åringen, som hadde sitt store gjennombrudd som deltager i «Dansefeber» i 2007, aktuell i «Skal vi danse».

– Dette er 100 prosent høstens distraksjon, og jeg skal kose meg så hardt med denne distraksjonen, sier Joner til ukebladet Her & Nå.

Hun er klar på at en av grunnene til at hun takket ja til «Skal vi danse», nettopp var det at hun får et prosjekt å kose seg med og glede seg til gjennom høsten.

– Da slipper jeg å deale så mye med indre tanker og følelser, sier artisten og influenseren til ukebladet.

Selv om karrieren hennes startet nettopp med dans, så er det lenge siden det har vært fokuset hennes.

– Jeg ønsker å finne tilbake til gammel danseglede. Jeg har ikke danset på denne måten siden jeg var 19 år. Dessuten synes jeg pardans er utrolig gøy, det er noe jeg er ivrig på å lære meg, sier hun.

Og nå er det spesielt én ting Joner gleder seg til: Overfor Nettavisen kunne Joner imidlertid avsløre at dette ikke blir første gang en av dommerne i panelet skal dømme henne på dans.

«Skal vi danse»-dommer Merethe Lingjærde hadde nemlig allerede gitt Joner hard kritikk allerede som 16-åring.

– Da jeg var 16 år så var jeg med på «Dansefeber». Da danset jeg salsa og Merethe slaktet meg så hardt og jeg røyk ut, forteller Joner til Nettavisen.

Nå gleder hun seg til å levere bedre denne gangen.

– Der og da var det selvfølgelig kjipt at jeg ikke fikk til salsaen. Men i dag håper jeg at jeg lærer bedre, fordi jeg er blitt eldre. Når du er 16 år og blir kritisert, tar du det personlig; det blir altoppslukende. Så går det bra igjen etter en uke. Men Merete og jeg har begravet «stridsøksen» for lengst, sier Joner til Her & Nå som også har omtalt salsaen hun røk ut på for 16 år siden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com