in

«Skal vi danse»-Merete fortsatt avhengig av krykker etter skade i skibakken i romjula

merete lingjærde

Livet ble snutt opp ned for Merete Lingjærde da hun skadet seg i skibakken i Norefjell i romjula. Hun humper fortsatt rundt på krykker.

– Jeg tok fart og skul­le skli ned­over til høy­re da venst­re ben skar ut mot­satt vei, jeg falt i en svært uhel­dig vin­kel. Jeg kjen­te at hele kne­et gikk til hel­ve­te, og viss­te at jeg had­de ska­det det or­dent­lig. Det var vondt og jeg skrek alle mu­li­ge ban­ne­ord på uli­ke språk. Det var sik­kert rart å se på, for jeg lå på top­pen av ski­hei­sen og bare hyl­te. De fikk ringt et­ter en snø­scoot­er med en gang, og jeg ble kjørt til en lege i nær­he­ten, for­tel­ler den populære dansedommeren Merete Lingjærde til Klikk.no.

Hun var på vei ut av skiheisen sammen med ektemannen Andeas Lingjærde Mørk da ulykken skjedde.


Går fortsatt på krykker

Legen som undersøkte henne mente hun kunne stå på ski igjen allerede om en uke. Men Merete humper fortsatt rundt på krykker.

Tre dager etter ulykken kom hun inn på røntgen. Da skulle det vise seg at hun had­de to brudd i kne­et, av­re­vet kors­bånd og ska­de på me­nisk. 

View this post on Instagram

A post shared by Merete Mørk Lingjærde (@meretelingjaerde)

– Den før­s­te uka ble det nok litt tå­rer, ja. Da var jeg skik­ke­lig lei meg. I fjor had­de Anders og jeg 70 da­ger på ski, et­ter­som vi had­de hjem­me­kon­tor på hyt­ta. Vi har hatt stor gle­de av å være ute på tur sam­men, og dele opp­le­vel­se­ne. Det­te be­ri­ker for­hol­det vårt. Jeg had­de sett frem til ny ski­se­song med fine lang­renns­tu­rer, ved i sek­ken og fy­ring av bål. At vi kom­mer inn på hyt­ta med røde ne­ser et­ter å ha slitt oss ut på ski. Så skjer det­te, og jeg ten­ker: «Skal jeg bare sit­te inne nå da?». Jeg har flei­pet med at han må kjøpe pulk og dra meg et­ter seg mens jeg lig­ger der i pel­sen og drik­ker cham­pag­ne, sier hun til klikk.no.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dennis fra Kompani Lauritzen ble slått med stokk på skolen – av læreren

Per Gunvald og karianne

Per Gunvald: – Klart vi skal ha barn!