søndag, januar 24, 2021

«Skal vi danse»-profilen kjenner flere som ble med i skredet

Mest lest nå

Proffdanser Helene Spilling (24) som vi kjenner fra «Skal vi danse» er selv fra Gjerdrum. Hun er dypt lei seg etter den tragiske ulykken i hjemkommunen.

Helene Spilling (24) ble kjent for det norske folk gjennom høstens «Skal vi danse» der hun og dansepartner Nate Kahungu (24) til slutt endte på en andreplass. Hun uttrykker at hun er dypt lei seg etter den tragiske ulykken rammet hjemkommunen Gjerdrum lille nyttårsaften.

– Gjerdrum er hjemmet mitt. Det er helt ufattelig trist og vondt å se bygda du er oppvokst i gå gjennom noe slikt. Det er en liten bygd som gjør at man kjenner til de fleste på en eller annen måte, sier hun til Se og Hør.


Helt surrealistisk

Selv har hun tilbragt romjula på fjellet med familien, langt unna det dramatiske jordskredet. Men meldingene som tikket inn på telefonen hennes da hun våknet om morgenen 30. desember bragte henne nærmere dramatikken. De kom blant annet fra gode venner som hadde blitt evakuert.

– Jeg våknet opp med mange meldinger på telefonen hvor noen av mine venner skrev at de hadde blitt evakuert. Det var helt surrealistisk å slå på tv-en og se en så alvorlig og omfattende katastrofe i et område jeg kjenner så godt, sier proffdanseren til Se og Hør.

Danseren forteller videre til bladet at hun kjenner flere som ble med i skredet – men som heldigvis kom seg unna med livet i behold.

– Godt nyttår fra meg og Bobbi. Håper dere alle for en fin og trygg nyttårsfeiring! I dag er det litt spesielt å feire når jeg vet at hjemstedet mitt er utsatt for en helt uvirkelig trist naturkatastrofe! Dere er i mine tanker, skriver hun på Instagram.

LES OGSÅ: Helene Spilling: – Denne dama her fikser alt

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter