Hjem Kjendisnytt «Skal vi danse»-profilens sjokkerende funn i skogen: – Jeg synes det er helt forkastelig

«Skal vi danse»-profilens sjokkerende funn i skogen: – Jeg synes det er helt forkastelig

Tarjei Svalastog, kjent fra «Skal vi danse», opplevde en rystende hendelse da han mandag var på tur i skogen i Kristiansand.

Han og noen kompiser spilte frisbeegolf da de kom over to pappesker med kattunger. Det sjokkerende synet fikk sommeridyllen til å briste for Svalastog.

Etter nylig å ha avsluttet innspillingen av neste års sesong av «Farmen kjendis», var Svalastog ute og nøt en dag med venner. Mens de gikk mellom to hull på frisbeegolfbanen, oppdaget de flere pappesker med kattunger forlatt i skogen. Først fant de seks kattunger fra to ulike kull, men etter videre undersøkelse fant de enda to kattunger og antakeligvis også mødrene til disse.

– Jeg synes det er helt forkastelig at noen kan finne på noe sånt som dette! For meg ble det en helt surrealistisk opplevelse, sier Svalastog til Nettavisen.

Svalastog delte bilder av kattungene på Instagram.

«Sånn her var de forlatt. Skikkelig trist….»

Foto: Skjermdump Instagram

Tok vare på kattene

Uten å nøle tok Svalastog og vennene ansvar for de ti forlatte kattungene. De kontaktet politiet for å få hjelp til å håndtere situasjonen, og ble henvist videre til den frivillige dyrevernsorganisasjonen Dyrenes Beskytter Kristiansand. Organisasjonen kom raskt til stedet og tok med seg kattungene.

– Det er helt krise at noen mennesker kan finne på noe sånt. Det må da finnes bedre måter å bli kvitt kattene sine på enn å forlate dem i skogen, sier Svalastog.

Foto: Skjermdump Instagram

Saken er oppklart

Og etter at Dyrenes Beskytter Kristiansand fikk saken, har de faktisk klart å spore opp eieren. Det forteller de i et innlegg på Facebook. De skriver:

«OPPDATERING: VI HAR FÅTT INN ALLE KATTENE
SAKEN ER OPPKLART!
Stor takk til Line Nordvik Pedersen! Hun og datteren kjørte bak en bil som stoppet og slapp ut en katt. Datteren skrev ned bilnummer og de fant navn, adresse og telefonnummer til eier av bilen. Vi har ringt han, og han tilsto. Han visste ikke hva han skulle gjøre av kattene. Han blir anmeldt.
Line ville ikke ha dusøren, vi gir en gave til datteren.»

OPPDATERING: VI HAR FÅTT INN ALLE KATTENESAKEN ER OPPKLART!Stor takk til Line Nordvik Pedersen! Hun og datteren…

Posted by Dyrenes Beskytter Kristiansand on Tuesday, July 2, 2024

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com