in

Skal vi danse-vinner Simon Nitsche blir programleder: Dette er hans neste prosjekt

Simon Nitsche

Skal vi danse-vinneren Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme» – et nytt underholdningsprogram på TV 2.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Simon hjertelig velkommen tilbake – nå som programleder. Simon skal lede det nye humorprogrammet «I fyr og flamme», og vi gleder oss til å se ham blomstre i programlederrollen, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Simon har jobbet som reporter og anker i TV 2 Sporten siden 2018 og frem til mars i år, og er nå tilbake i ny rolle.

– Det blir stort å lede et underholdningsprogram på TV 2. Det er en tillitserklæring, og det er hyggelig at det er flere enn mamma som har troa. Jeg gleder meg, sier Simon Nitsche.


«I fyr og flamme» er et underholdningsprogram der tre kjendisduoer påstår at de har gjennomført de villeste, rareste og mest vågale utfordringene- og dokumentert alt på video. Det er bare en liten ting. Har de faktisk klart å gjennomføre det de sier de har gjort?

View this post on Instagram

A post shared by Simon Nitsche (@simonnitsche)

– Da jeg hørte om programmet første gang tenkte jeg: Denne festen kan jeg ikke gå glipp av. Det blir humor, galskap og konkurranse hånd i hånd, med masse fine folk innom, fortsetter Simon.

«I fyr og flamme» byr på nye utfordringer hver uke hvor programleder Simon og to gjestedommere skal finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bare bløffer. Sesongen består av 10 episoder. Formatet er opprinnelig fra Nederland, og er i England kjent som «Pants On Fire».

«I fyr og flamme» skal spilles inn denne våren og premieredato offentliggjøres senere.

Mens sportsinteresserte kjenner Nitsche fra tv-sporten, ble resten av Norge for alvor kjent da han deltok i det populære underholdningsprogrammet Skal vi danse. Etter en rekke dansenummer av høyeste kvalitet, der begge finaledeltakerne fikk full pott på alle tre dansene sine, sto Simon Nitsche og partneren Helene Spilling tilslutt igjen som vinnere.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kjendislege Michael Mosleys tre steg til varig vektnedgang

Mange hytteeiere vil oppleve å komme til åstedet for en ubuden visitt – dette er hva hyttetyvene stjeler