in ,

Skilt fra Farmen-Andreas, nå har Maren en ny flamme

Maren Hansen og tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud bekreftet tidlig i vinter at de hadde gått hver til sitt.

– Jeg kan bekrefte at jeg og Andreas har skilt lag, skrev Maren som da hadde droppet Nøstrud-navnet i en melding til God kveld Norge.

Andreas Nørstrud deltok i «Farmen» i 2012 og provoserte både de andre deltakerne og seerne med sitt konservative syn på kvinner og homofili.


Året etter at han deltok i reality-serien giftet han seg med den da 18 år gamle Maren Andrea Nøstrud. De to har fem barn sammen.

– Det var ikke lett å gifte seg med en 18-åring. Jeg ønsket meg en kone som jeg kunne forme litt etter det livet jeg ønsker å leve. Dét føler jeg at jeg i stor grad har lykkes med, har Nøstrud tidligere uttalt ifølge Se & Hør.

Han la til:

– Det her er på en måte mitt prosjekt for å rekonstruere den gamle «gårdskjerriga», som er litt utrydningstrua i dag. Ei som kler seg sømmelig, er trofast mot mannen sin, holder huset i orden og tar vare på familien.

Nå forteller Maren til «God kveld Norge», ifølge TV 2, at hun ikke var på leting etter noen ny mann, men at hun nå føler seg trygg.

– Jeg trodde vel ingen orket å komme inn i livet mitt nå, men dette er en mann som jeg føler meg trygg på. Han vet om fortiden min og er ekstremt flink til å gi meg tid. Han er veldig omsorgsfull, sier hun.

Hun delte først gladnyheten på Instagram-profilen sin og bekrefter overfor God kveld Norge at hun har funnet kjærligheten.

– Jeg ble kjent med han i sommer, og vi har tilbrakt en del tid sammen, forteller Hansen, som ikke ønsker å dele navnet til den utkårede, men kan fortelle at han er 31 år og fra Fredrikstad.

«Gårdskjerringa»

Maren har delt en rekke innlegg på Instagram hvor hun forteller om hvordan det har vært å leve i den dype religiøse livsstilen til sin tidligere mann.

I et av innleggene skriver hun:

«Tilbake i skaut, nå som arbeidsplagg. FØR var skautet et religiøst symbol, et symbol på en gift kvinne. Symbol på min underdanighet. Skautet skulle skjule håret, så ikke det vekket begjær hos andre menn.
Men øy? Kommer det friere «te gaards» nå, forsvinner skautet fort av
😉«

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gutten med Down syndrom smelter en hel verden med sin livsglede og fremførelse av Whitney Houston-låten

koronavaksine

FHI anbefaler at denne gruppen tar tre vaksinedoser