in ,

Skiskytterprofilens oppfordring etter den stygge ulykken: – Hadde jeg ikke brukt det hadde jeg vært kuttet i to

Foto: Karoline Knotten / Privat

På lørdag krasjet skiskytter Karoline Knotten under en sykkeltur hjemme på Lillehammer. Hun traff bakken med hodet først og ulykken kunne blitt svært alvorlig.

Det var under en sykkeltur sammen med skiskytter og venninne Lotte Lie det gikk fullstendig gale.

– Jeg havnet i grøfta. Jeg vet ikke hva som skjedde eller hvordan det skjedde. Jeg lå plutselig på bakken bare. Etter det husker jeg ikke så mye. Der er en halvtime der som er litt borte, forteller Knotten til NRK.


I et innlegg på Instagram skriver hun:

«Takk for innsatsen til team rød❤️
Ekkelt å tenke på hvordan det hadde gått uten.
Bruk hjelm, alltid!»

Til NRK forteller Knotten videre at hun er usikker på hva som egentlig skjedde da hun krasjet og at hun egentlig bare husker at hun stupte med hodet først i full fart på sykkelen.

– Hun (Lotte Lie) hadde hatt en samtale som jeg ikke husket. Jeg sa at det gikk fint og så skjønte hun etter hvert at alt ikke stemte, forteller Knotten som ble bragt til legevakten hvor det ble sydd sting over øyet og konstatert en liten hjernerystelse.

Etter ulykken takker Knotten hjelmen hun brukte for at det ikke gikk verre.

– Jeg har trynet flere ganger før. Et kjøttsår på rumpa går fint, men nå tok jeg det på fjeset. Det å slå hodet skal man ikke tulle med. Hvis ikke jeg hadde hatt hjelm så hadde sikkert hodet vært kutta i to. Det har jeg ikke lyst til å tenke på, sier hun til NRK.

Karoline Knotten på legevakta. Foto: privat

Og som hun skriver på Instagram:

«Bruk hjelm, alltid!«

Vi ønsker masse god bedring til Karoline Knotten.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Store frisyrer fra 60-tallet : 24 uforglemmelige looks

Adam Schjølbergs rørende melding etter deltakelsen i «71 Grader Nord»