Hjem Fremhevet Skiskytterstjernen Tarjei Bø har giftet seg med sin Gita – Se bryllupsbildene

Skiskytterstjernen Tarjei Bø har giftet seg med sin Gita – Se bryllupsbildene

Lørdag 6. juli ble en spesiell dag for Tarjei Bø og hans utkårede Gita Simonsen. De ga hverandre sitt ja i den vakre Nedstryn kyrkje, omgitt av familie, venner og hele Norges skiskytterelite.

Det ærverdige Visnes Hotel dannet rammen for den påfølgende festen, hvor glede og kjærlighet var i luften.

Bryllupsfesten ble holdt ved vakre Visnes hotel

visnes hotel
Her hadde Tarjei Bø og Gita bryllupsfest. Foto: Visnes hotel

Tarjei Bø som opprinnelig kommer fra Stryn, er en av Norges mest fremtredende skiskyttere. Med elleve VM-gull, en sammenlagtseier i verdenscupen og tre olympiske gull, har han sikret seg en plass i historiebøkene. Tidligere i år viste han nok en gang sin styrke ved å ta tredjeplassen på sprinten i Oberhof.

Bø er ikke bare en idrettsutøver i verdensklasse, men også en dedikert familiefar. Sammen med Gita har han sønnen Aron på ett år. Bø forteller at livet aldri har vært bedre, både på og utenfor banen.

På vei ut av kirken

Foto: Privat

Historien om hvordan Gita kapret Tarjeis hjerte er både søt og morsom. På Instagram delte hun nylig et skjermbilde av den første meldingen hun sendte til ham på Tinder i 2017: «Synd med VM, kanskje du treffer blink her i stedet?»

Denne treffende og sjarmfulle meldingen førte til starten på deres kjærlighetshistorie.

Både Tarjei og Gita har delt øyeblikk fra bryllupshelgen på sine sosiale medier. Bilder fra den store dagen og glade stunder med venner og familie ble delt med følgerne.

Bryllupskysset

Foto: Privat

Blant de mange gratulantene var Tarjeis forlover, Emil Helge Svendsen. Han uttrykte sin stolthet over å få stå ved Tarjeis side på denne store dagen.

Bryllupsdansen

Foto: Privat

Gratulerer Tarjei og Gita! 🎉

Vi er så glade på deres vegne og ønsker dere et liv fylt med lykke og kjærlighet. 💕👰🤵 Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

  1. tarjei bø
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com