in

Skjult kamera fanget hva pleierne egentlig gjorde mot den 85-år gamle damen. Nå er alle utestengt fra omsorgsyrket på livstid.

85-år gamle Freda Jobson bor på et gamlehjem i Beverley, England. Hun har Alzheimers og er avhengig av hjelp hele døgnet.

Datteren hennes Maddison hadde en ekkel følelse når det gjaldt moren. Hun mistenkte at alt ikke var som det skulle på gamlehjemmet.

På grunn av den ekle magefølelsen satt hun opp et skjult kamera på morens rom. Hun kunne knapt tro hva kameraopptakene viste.

”Maddison gråt og gråt når hun så på videoopptakene. Hun var sint, opprørt  og havnet i sjokktilstand”, skriver Hull Daily Mail.

I opptaket som ble filmet ser vi tre pleiere ved gamlehjemmet som i utgangspunktet er der for å stelle og hjelpe Freda. De kler henne ut som en zombie, kaller henne for en heks og ler hånlig av den gamle syke damen.

Etter å ha blitt konfrontert med opptakene tilsto pleierne umiddelbart. Nå har en domstol dømt alle tre til livsvarig utestengelse fra omsorgsyrket. En stor lettelse for familien som sier at deres 85-år gamle mor nå har det bedre og er i gode hender.

”Vi er lettet. De var ansatt for å ta seg av eldre mennesker. Dette er bare sykt”, sier datteren Maddison till Hull Daily Mail.

Vi advarer mot støtende bilder.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

82 år gamle Jenny er fanget i egen leilighet – har ikke vært ute på flere måneder!

Politiet stoppet 5 gamle damer på motorveien. Forklaringen deres? Dette var dagens!