Skoleledelsen trodde ikke på Cheyanne da hun fortalte at lærerne mobbet henne. Da gjorde faren noe genialt!

9124

14 år gamle Cheyanne er en elev med spesielle behov. Hun kom til stadighet trist hjem fra skolen. Da pappa Brian spurte jenten hva det var som plaget henne, fortalte Cheyanne at det var lærere på skolen som mobbet henne. Brian tok kontakt med skoleledelsen og ville ha en oppklaring. Men skolen kunne fortelle at Cheyanne ikke snakket sant. Det var så klart ingen lærere som mobbet elever.

Brian falt ikke til ro med svaret. Den lille jenten hans pleide ikke å lyve. Han utstyrte derfor Cheyanne med en båndopptaker. Den tok opp alt som ble sagt til Cheyanne på skolen de fire neste dagene. Da Brian hørte på båndopptakeren begynte han å gråte.

«Cheyanne, tuller du? Er du så dum? Du er så dum?» kan man høre lærer Kelly Chaffin uttale på båndet.

«Det er ikke rart at du ikke har venner. Det er ikke rart at ingen liker deg så mye som du lyver og jukser.»

Ved et tilfelle ble jenten tvunget til å løpe på en tredemølle som straff. Ved et annet tilfelle ville ikke læreren Christie Wilt ta i mot en prøve som Cheyanne hadde skrevet. Læreren sa at hun visste uansett at prøven ville få stryk, det var ikke noe poeng i å lese den. Hun sier de brutale ordene:

«Vet du hva, bare behold den. Du vet at du har misslykkes. Jeg vet at du har misslykkes. Jeg trenger ikke rette prøvene dine. Du mislykkes.» 

Brian forteller at han hørte på båndet i syv timer. Han kunne ikke tro hva han hørte. Hele natten satt foreldrene våken og gråt, hvordan kan lærere gjøre noe slikt?

Heldigvis viser historien at Brian var smart som sendte datteren på skolen med en båndopptaker. Lærerne fikk sparken umiddelbart og familien fikk nesten 2 millioner kroner utbetalt i erstatning. 

SISTE NYTT