in ,

Skrekkdrap ryster Italia: Gateselgeren ble slått i hjel etter å ha sagt at morderens kjæreste var vakker

Foto: Det italienske politiet

En italiensk mann er arrestert etter at en nigeriansk gateselger ble brutalt drept i en travel strandby i Italia.

Alika Ogorchukwu (39) ble slått i hjel midt på lyse dagen etter at han skal ha kalt morderens kjæreste «vakker» i håp om å få et salg. Dette melder den britiske avisen The Sun.

Skrekkangrepet ble filmet av tilskuere ikke ser ut til å ha gjort noe for å gripe inn da Alika ble angrepet. Videoen viser at den gifte tobarnsfaren blir kastet i bakken av en annen mann.


Videoen viser videre at Alika som var gateselger i strandbyen Civitanova Marche ligger på rygg på fortauet mens han forsøkte å slå tilbake.

Daniel Amanza, som driver en foreningen for immigranter i området, hevder at mannen som angrep ble rasende da Alika fortalte kjæresten hans at hun var «vakker».

– Bella, kan du kjøpe noen lommetørklær eller gi meg en euro, skal han ha sagt til drapsmannens kjæreste.

Alika ble brutalt slått i hjel. Foto: Det italienske politiet

Politiet har arrestert en 32 år gammel italiensk mann, identifisert som Filippo Claudio Giuseppe Ferlazzo.

Han er varetektsfengslet mistenkt for drap og tyveri av offerets telefon.

– Angriperen gikk etter offeret, og slo ham først med en krykke. Han falt til bakken, og angriperen slo gjentatte ganger med bare hendene, med dødelige følger, sier politietterforsker Matteo Luconi til avisa.

Tilskuerne ringte nødetatene etter at angriperen rømte fra stedet og tok med seg telefonen til Alika. En obduksjon vil avgjøre om dødsfallet ble fremprovosert av slag, kvelning eller annen årsak.

Luconi sier at overfallsmannen slo etter Alika etter han hadde kommet med flere insisterende forespørsler om litt penger.

Politiet har avhørt flere vitner og sikret seg videoer av angrepet. De sier at den mistenkte foreløpig ikke ikke har uttalt seg til politiet.

– Det tragiske faktum er at det var mange mennesker i nærheten. De filmet og sa stopp, men ingen beveget seg for å skille dem, sier Amanza.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Forbruksgjelden økte med 1,9 milliarder i fellesferien: Inkassoselskap bekymret over utviklingen blant unge

Shakira risikerer åtte år i fengsel