Nyheter Skrekkfunn: Fant pytonslange med 511 flått i svømmebassenget

Skrekkfunn: Fant pytonslange med 511 flått i svømmebassenget

-

- Reklame -

De fleste av oss syns det er ille nok å komme over en pytonslange. Enda verre ville det vært å finne den i sin egen hage. Og hva om den på toppen av det var dekket av over 500 flått?

Heldigvis har vi ikke slike slager i Norge. Men i Australia, derimot, er det slettes ikke helt uvanlig å møte på en pytonslange i ny og ne. Og det var nettopp det som skjedde en familie i Queensland. Det skriver den tyske avisen Heftig.

Full av flått

Slangen lå helt stille i familiens svømmebasseng i bakhagen deres. De skjønte at det var noe galt med den. Overflaten dens var helt ruglete og rar. Familien ringte strakt til dyrlegen. En dyrefanger kom for å hente slangen, som de døpte til Nike.

Dyrefangere fisket slangen opp av svømmebassenget og tok den med seg til dyreklinikken. Der konstaterte de at slangen var full av flått. Hele 511 av de blodsugende snylterne hadde sugd seg fast i skinnet til Nike.

Søkte lindring

Dyrlegen antar at Nike hadde søkt tilflukt i familiens svømmebasseng i håp om at det kalde vannet skulle lindre smerten fra flåttene. Kanskje hadde den også håpet at flåttene skulle drukne i vannet.

LES OGSÅ: Verdens største slange funnet i Brasil. Advarsel: Dette kan gi deg mareritt!

Men dessverre hjalp det ikke noe. Flåttene hadde sugd seg godt fast i Nike, og hadde ingen intensjoner om å slippe taket frivillig.

Ble helt frisk igjen

Da Nike kom inn til dyreklinikken, hadde han mistet mye blod. I tillegg hadde han fått en infeksjon. Det tok dyrlegen flere timer å fjerne alle flåttene. Nike fikk behandling, og måtte være på dyreklinikken noen dager. Dyrlegen ville gjerne ha han under oppsyn.

Etter en stund, fikk Nike komme ut i naturen igjen. Så får vi bare håpe han klarer å holde seg unna flåttene. Og svømmebassenget til den Australske familien.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

4 av 5 vasker ikke hendene etter dobesøk

Ett gram avføring inneholder 100 millioner bakterier. Ved å vaske hendene etter dobesøk og før man spiser, kan man...

Nå går Spanias kronprinsesse i Ingrid Alexandras fotspor

Kronprinsesse Leonor (13) er Europas yngste kronprinsesse. Men hun er slettes ikke så liten lenger. Leonor har blitt tenåring,...

Fikk uventet ekstraregning fra Norwegian: – Det var veldig brutalt

Nylig måtte alle passasjerene med Norwegians avgang til Praha, veie håndbagasjen sin. De som hadde overvekt, måtte ut med...

Nå blir det forbudt med pels her

Nå har California bestemt at det skal bli forbudt med all produksjon og salg av pels. Dermed blir California...

Jan Thomas med overraskende beskjed til Vår Staude: – Du er litt bitchy noen ganger

Torsdag denne uken, gjestet Jan Thomas God morgen Norge, der Vår Staude er programleder. Da klarte han å sette...

Ny rapport: Farligere å snuse enn tidligere antatt

Mens antall røykere har gått ned fra 21 til 12 prosent, har antall snusere doblet seg. I dag snuser...