mandag, juni 1, 2020

Skrekkfunn: Fant pytonslange med 511 flått i svømmebassenget

Mest lest nå

Ravnen løser en «umulig» oppgave

Alexander Taylor forsker på ville fugler. Han fanger dem og trener dem i 3 måneder. Så slipper han dem løs igjen. I klippet under ser...

De fleste av oss syns det er ille nok å komme over en pytonslange. Enda verre ville det vært å finne den i sin egen hage. Og hva om den på toppen av det var dekket av over 500 flått?

Heldigvis har vi ikke slike slager i Norge. Men i Australia, derimot, er det slettes ikke helt uvanlig å møte på en pytonslange i ny og ne. Og det var nettopp det som skjedde en familie i Queensland. Det skriver den tyske avisen Heftig.

Full av flått

Slangen lå helt stille i familiens svømmebasseng i bakhagen deres. De skjønte at det var noe galt med den. Overflaten dens var helt ruglete og rar. Familien ringte strakt til dyrlegen. En dyrefanger kom for å hente slangen, som de døpte til Nike.


Dyrefangere fisket slangen opp av svømmebassenget og tok den med seg til dyreklinikken. Der konstaterte de at slangen var full av flått. Hele 511 av de blodsugende snylterne hadde sugd seg fast i skinnet til Nike.

Søkte lindring

Dyrlegen antar at Nike hadde søkt tilflukt i familiens svømmebasseng i håp om at det kalde vannet skulle lindre smerten fra flåttene. Kanskje hadde den også håpet at flåttene skulle drukne i vannet.

LES OGSÅ: Verdens største slange funnet i Brasil. Advarsel: Dette kan gi deg mareritt!

Men dessverre hjalp det ikke noe. Flåttene hadde sugd seg godt fast i Nike, og hadde ingen intensjoner om å slippe taket frivillig.

Ble helt frisk igjen

Da Nike kom inn til dyreklinikken, hadde han mistet mye blod. I tillegg hadde han fått en infeksjon. Det tok dyrlegen flere timer å fjerne alle flåttene. Nike fikk behandling, og måtte være på dyreklinikken noen dager. Dyrlegen ville gjerne ha han under oppsyn.

Etter en stund, fikk Nike komme ut i naturen igjen. Så får vi bare håpe han klarer å holde seg unna flåttene. Og svømmebassenget til den Australske familien.

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter