Hjem Dyr Skrekkfunn langs veien på Toten: Var først redd sekken kunne inneholde et menneskebarn
Dyr

Skrekkfunn langs veien på Toten: Var først redd sekken kunne inneholde et menneskebarn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En turgåer på Toten fikk nylig en ubehagelig opplevelse da han stoppet opp i et forsøplet område langs riksvei 33 for å se nærmere på en dyr sekk som lå slengt i veiskråningen.

Da Per-Martin Burås fra Skreia i Østre Toten var ute og gikk tur fant han en splitter ny sekk med innhold som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på ham.

Området han var ute og gikk i er sterkt preget av forsøpling, og Burås forteller til lokalavisa Oppland Arbeiderblad at naturen i dette området er mer eller mindre rasert fordi folk hiver fra seg rusk og rask.

Den splitter nye sekken skilte seg imidlertid fra annet rusk og rask folk har slengt fra seg, og gjorde ham nysgjerrig. Burås bestemte seg for å sjekke. Da han kjente formen og vekta på det som lå inni var han først redd det var et lite menneskebarn. Da han kikket oppi sekken så han en liten hund.

– Man slutter ikke å bli overrasket over folk, dessverre. Jeg skjønner at det kan være vanskelig å få gravd ned dyr midt på vinteren, men nå er det ikke «tæla» overalt, sier han til Oppland Arbeiderblad.

Likevel tror han ikke det er det som har skjedd. Hunden så ut til å ha ligget død i maks et par dager.

Burås har ringt politiet og håper de vil fjerne levningene av den lille hunden. Hvis ikke de fjerner hunden, kommer han selv til å hente den og begrave den. At hunden skal ligge der og råtne synes Burås er uverdig.

Det var en liten hund, trolig av typen chihuahua. Hvordan den kan ha dødd, eller om den er blitt sjekket for chip, som de fleste hunder har, sier ikke avisa noe om. Dersom hunden har chip vil den i så fall inneholde informasjon om hvem som eier den dumpede hunden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com