tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Han skrøt på Facebook etter å ha skutt en...

Han skrøt på Facebook etter å ha skutt en hund. Nå er han tiltalt for dyreplageri.

-

Todd Hammond fra Mississippi, USA fremstår som en mann uten empati for dyr. Da han var ute på jakt ble han «forstyrret» av en hund i skogen. Todd skjøt hunden. Men det denne amerikaneren trolig ikke har forstått, er rekkevidden til sosiale medier.

Todd gikk nemlig hjem og publiserte et innlegg på Facebook. Han la ved et bilde av den døde hunden samt teksten: «Dette er hva en 7 mag gjør med deg om du forstyrrer min jakt.» 

Da Todd hadde skutt hunden fortsatte han jakten uten noen anger for hva han hadde gjort. Men det spørs om ikke han angrer på sine handlinger nå. Etter det famøse innlegget på Facebook har mannen blitt tiltalt for dyreplageri samt å jakte uten tillatelse!

Som om ikke det var nok har han også fått verdens dyrevenner på nakken. Saken har spredt seg kloden over, og Todd Hammond kvier seg nok til å sjekke Facebook-kontoen sin.

Etter at bildet ble spredt på nettet har politiet anholdt mannen som nå kan forvente seg straff for sine handlinger. Kausjonen er satt til over 80 000 kroner.

Karma er noe dritt, eller hva Todd? 

Foto: Animal Rights
Foto: Animal Rights

 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...