in

Han skrøt på Facebook etter å ha skutt en hund. Nå er han tiltalt for dyreplageri.

Todd Hammond fra Mississippi, USA fremstår som en mann uten empati for dyr. Da han var ute på jakt ble han «forstyrret» av en hund i skogen. Todd skjøt hunden. Men det denne amerikaneren trolig ikke har forstått, er rekkevidden til sosiale medier.

Todd gikk nemlig hjem og publiserte et innlegg på Facebook. Han la ved et bilde av den døde hunden samt teksten: «Dette er hva en 7 mag gjør med deg om du forstyrrer min jakt.» 


Da Todd hadde skutt hunden fortsatte han jakten uten noen anger for hva han hadde gjort. Men det spørs om ikke han angrer på sine handlinger nå. Etter det famøse innlegget på Facebook har mannen blitt tiltalt for dyreplageri samt å jakte uten tillatelse!

Som om ikke det var nok har han også fått verdens dyrevenner på nakken. Saken har spredt seg kloden over, og Todd Hammond kvier seg nok til å sjekke Facebook-kontoen sin.

Etter at bildet ble spredt på nettet har politiet anholdt mannen som nå kan forvente seg straff for sine handlinger. Kausjonen er satt til over 80 000 kroner.

Karma er noe dritt, eller hva Todd? 

Foto: Animal Rights
Foto: Animal Rights
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den 5-år gamle jenten hører foreldrene prate om hennes syke bror. Da gjør hun noe enestående!

Familien fikk bare noen minutter sammen med sønnen. Bildene rører en hel verden.