søndag, november 28, 2021

Skuespiller-kollega ble tilbudt 820.000 for å lyve om forholdet til Meghan

Mest lest nå

«Scary Movie»-stjernen Simon Rex forteller at han ble kontaktet av britiske tabloider og tilbudt store summer for å lyve om forholdet deres.

Hertuginne Meghan fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Rachel Zane i den populære TV-serien «Suits». Før hun traff prins Harry hadde hun også hatt en rekke gjesteroller i ulike tv-serier, og spilt i åtte filmer.

Da forholdet mellom Hollywood-stjernen og prins Harry ble kjent, var ikke mediene sene om å begynne å grave for å prøve å finne saftige overskrifter om skusepillerinnen som de den gang ante kunne bli prins Harrys kone.


Simon Rex avviser at han og hertuginne Meghan har hatt et forhold. Faksimile: YouTube

Meghans tidligere skuespiller-kollega, Simon Rex (45), har ifølge Se & Hør fortalt at også han ble kontaktet av britiske tabloider.

De håpet på å kunne bestikke «Scary Movie»-stjernen med penger for informasjon om forholdet til Meghan. Opplysningene kom ifølge Us Weekly fra Rex selv i en episode av podkasten «Hollywood Raw», skriver Se & Hør.

Britiske tabloider beskrev ifølge Se & Hør Rex som Meghans ekskjæreste, og tilbød han 820.000 kroner for å overdrive detaljene rundt forholdet deres.

De to skal ha møtt hverandre på settet til tv-serien «Cuts» i 2005, lenge før Meghan slo gjennom på «Suits».

– Ingenting skjedde mellom oss. Vi har aldri kysset. Vi hang kun sammen én gang som venner. Vi traff hverandre på et tv-show og spiste lunsj sammen. Det er alt som skjedde, forklarer han i podkasten, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter