in ,

Skuespillerens krystallklare beskjed til fotografen: – Alle rynkene mine skal vises!

Suzanne Reuter

Fotograf Caroline Roosmark har gjennom en årrekke fotografert kjente og ukjente kvinner til sin årlige «Sagolika Kvinnor kalender.» En kalender som hyller kvinnen og det naturlige. I årets kalender finner man kvinner som Pernilla Wahlgren, Zara Larsson, Carola Häggkvist, og ikke minst skuespilleren Suzanne Reuter.

Suzanne Reuter er blant annet kjent fra en rekke filmer, tv-serier og teaterstykker. Og hun var aldri i tvil om at hun ville stille opp i kalenderen til Caroline Roosmark.

– Jeg er en ekshibisjonist nok til at jeg vil være en del av denne kalenderen. Jeg synes det er mer og mer moro med årene å bli fotografert, og da vil man bli fotografert av de beste, sa Suzanne Reuter da hun gjestet den svenske tv-programmet Nyhetsmorgon.

Kravet til fotografen

Fotograf Caroline Roosmark kan selv avsløre at Suzanne Reuter hadde et klart krav for å stille opp på fotoseansen. Ikke en eneste rynke skulle redigeres bort fra bildene.

– Jeg er utrolig glad for at du er med på kalenderen, det er en ære. Vi tok bilder med syrinene, de blomstret fantastisk og jeg fjernet en ikke en rynke. Det var du veldig klar på, sier fotografen i Nyhetsmorgon.

LES OGSÅ: Frisør deler 10 nydelige før- og etterbilder av kvinner som lar de grå hårene skinne

Og Suzanne bekreftet kravet.

– Det var en avtale vi hadde, jeg ville ikke at du skulle redigere bildet.

Fotografen selv var veldig fornøyd med at Reuter ønsket å beholde rynkene.

– Da Suzanne sa at «ikke en rynke skulle forsvinne», tenkte jeg «Ja, jeg elsker deg». Som fotograf og kvinne er dette det eneste jeg vil høre. I år har jeg for eksempel også min mor i kalenderen som er veldig rynket og den vakreste jeg vet, sier Caroline Roosmark til Femina.

Her er bildet som kommer i kalenderen:

Fotograf Caroline Roosmark har også tatt med sin 84 år gamle mor.

«Min mor Harriet som ikke kunne forstå hvorfor jeg ønsket å inkludere henne i min Kalender Sagolika kvinnor 2021, også på forsiden, ukjent, 84 år gammel kvinne – «hvem er interessert i det»?
Mange kjære mamma!
Du satt naken i hagen din med en haug med kvinner i forskjellige aldre rundt deg i fototeamet.
Det var et sterkt øyeblikk ❤️ ❤️. Takk for at du aldri sier nei til det jeg foreslår. Du er den mest fantastiske kvinnen for meg,» skriver Roosmark på Instagram.

LES OGSÅ: I dag gifter Merete Lingjærde seg. Hun gir blaffen i rynkene: – Jeg har ikke tenkt å ommøblere på ansiktet mitt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ny logo og nytt navn – her er russiske «McDonalds»

barnehage

Barnehagen avlyser indianerfest – Temaet var krenkende