Hjem Nyheter Skulle drepe edderkopp – endte opp med å brenne ned hele huset

Skulle drepe edderkopp – endte opp med å brenne ned hele huset

Er du av typen som er livredd for edderkopper? Da vil du gjerne tenke at «jøss, dette kunne vært meg» når du leser denne artikkelen.

Et ektepar fra Tuscon i Arizona, USA, mistet nemlig hjemmet sitt da mannen i huset skulle kverke noen digre edderkopper.

The Telegraph kan fortelle at mannen angrep oppgaven med det brannvesenet mener er en blåselampe. Han hadde nok ikke sett for seg at det store spindelvevet skulle flamme opp noe voldsomt og sette hele huset i fyr.

Hele 23 brannmenn måtte iverksettes for å slukke flammene. Heldigvis var det ingen som kom til skade under brannen, men huset er totalskadet.

Foto: Brannvesenet i Tucson

Ikke første gang

Denne type brann er faktisk ikke unik. Også ved et annet tilfelle klarte en mann å brenne ned familiens hus da han skulle drepe noen edderkopper som skjulte seg i hjemmet deres i Seattle.

Den gang skrev CBS News har brannen hadde forårsaket skader for minst 500.000.

Brannvesenet i Seattle uttalte etter den episoden:

– Vi kan ikke annet enn å oppfordre folk til ikke å gjøre dette. Det finnes mange både sikrere og mer effektive måter å bli kvitt en edderkopp på.

Er du av typen som kunne funnet på noe slikt? Eller kanskje du kjenner en med skikkelig edderkoppfobi som kunne rablet like mye? Del i så fall denne saken med dem!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com