in ,

Skulle føde eneggede trilling-jenter. Men doktorens to ord under fødselen ga henne sjokk

kimberly
Foto: YouTube

Kimberly Fugate (42) var ikke forberedt på å bli mamma igjen. Enda mer overrasket ble hun da hun fikk vite at hun ventet eneggede trillinger. Men det stoppet ikke der.

Kimberly Fugate og ektemannen Craig levde et koselig familieliv med deres eneste barn, datteren Katelyn (10). Og de var fornøyd med livet sånn det var.

Men plutselig ble Kimberly gravid igjen. Da de kom på ultralyd, ble sjokket enda større. Kimberly var gravid med trillinger. Og de var eneggede. Det er svært sjeldent at trillinger er eneggede. Omkring én av 7000 fødsler er trillingfødsler. At trillingene er eneggede, skjer bare én av en million ganger.


Foto: YouTube

Flere føtter

Først visste ikke familien helt hvordan de skulle ta nyheten. Men da sjokket hadde lagt seg, begynte de å glede seg til familieforøkelsen. De kjøpte inn babyutstyr og forberedte seg så godt de kunne.

LES OGSÅ: Moren deler den hjerteskjærende historien bak den blå blekkflekken på teppet

Men det er ikke alt man kan forberede seg på, og ting går ikke alltid som planlagt.

Fødselen nærmet seg og Kimberly og Craig dro til sykehuset. Den første jenta ble født. Så kom den andre, og til slutt den tredje. Men så sa doktoren to ord som fikk alle i rommet til å stivne: «Flere føtter».

Foto: GoFundMe

Helt enestående

Trillingene var alderes ikke trillinger, de var firlinger. Og alle var eneggede og alle var jenter. Ifølge legen som tom imot barna, var dette noe helt enestående.

Kimberly og de nyfødte jentene måtte bli på sykehuset noen dager etter fødselen for å være helt sikker på at alt stod bra til med både mor og barn. Det viste seg at alle jentene var friske og raske.

Jentene har fått navnene Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, and Kelsey Roxanne.

Foto: YouTube

Vi ønsker bade mor, far og barn lykke til.

LES OGSÅ: Trillingene ble født med en misdannelse som kun rammer 1 av 500 billioner

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

brystkreft

Dette symptomet på aggressiv brystkreft, er det mange som ikke kjenner til

Parets barn ble født med Downs syndrom. Mor ga far et ultimatum: «Enten beholder du meg eller barnet»