Hjem Historier fra livet Skulle ta bilder med sin 95-år gamle bestemor – Nå har millioner sett bildene

Skulle ta bilder med sin 95-år gamle bestemor – Nå har millioner sett bildene

Ross Smith og hans 95 år gamle bestemor, Pauline Kana, har blitt et uventet internettfenomen takket være deres humoristiske og finurlige bilder sammen.

Det som startet som en intern spøk mellom de to, har vokst til å bli en viral suksess med millioner av følgere fra hele verden.

View this post on Instagram

A post shared by Ross Smith (@rosssmith)

Ross, som opprinnelig delte korte videoer på den nå nedlagte appen Vine, oppdaget raskt at hans bestemors naturlige komiske talent appellerte til et bredt publikum. Etter å ha delt et klipp hvor Pauline hindrer Ross i å score i basketball, spredte deres popularitet seg som ild i tørt gress.

– Vår humor er universell. Alle vet at bestemor er morsom, forteller Ross til Today.

Den herlige duoen har siden utforsket en rekke kreative og humoristiske prosjekter, inkludert å kle seg ut i ulike kostymer og å sende flørtende meldinger til kjendiser som Chuck Norris, til stor glede for bestemor Pauline.

Deres evne til å spre glede og latter har resultert i en enorm følgerskare på over 2,6 millioner på Instagram, noe som gjør dem til en av de mest elskede bestemor-barnebarn duoene på internett.

Til tross for den økonomiske suksessen deres innsats har medført – med Ross som har tjent millioner av dollar – har Pauline vist liten interesse for pengene. Men Ross og hans mor funnet en snedig måte å gi tilbake til bestemoren på.

– Min mor og jeg kom på en lur måte – jeg håper bestemor ikke leser denne artikkelen – der vi sniker penger inn på bankkontoen hennes hver måned, sier barnebarnet.

Husk at det aldri er for sent å «ta verden» med et smil.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com