Hjem Kjendisnytt Det er den eneste grunnen til at Harry blir i ekteskapet med Meghan

Det er den eneste grunnen til at Harry blir i ekteskapet med Meghan

Ryktene om at det er problemer i ekteskapet mellom prins Harry og Meghan Markle har svirret en stund.

skriver Sky News at kilder har uttalt at Harry har ringt skilsmisseadvokatene.

Eventyrbryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle sto våren 2018. Nå skriver Sky News at flere kilder med kjennskap til den lille familien hedver de snart kan være på vei mot en rotete skilsmisse.

Ryktene om problemer i ekteskapet har versert i flere uker, og har ifølge den britiske kringkasteren blitt bekreftet av Paul Burrell og Lady Colin Campbell.

Paul Burrell var prinsesse Dianas butler til hennes død i 1997. Han har hevdet at den eneste grunnen til at prins Harry blir i ekteskapet, er for å se barna Archie og Lilibet vokse opp.

– Er jeg den eneste personen i Storbritannia som tenker at Harry endelig har våknet opp? Har han endelig sett sannheten om hva kona hans driver med, og innsett at han har blitt hjernevasket og fascinert av hennes ytre? For vi vet det alle, men han ser ikke ut til å se det, har Burrell ifølge Sky uttalt til GB News.

Nyhetskanalen presiserer at Dianas tidligere butler trolig ikke har et forhold til noen av Dianas barn i dag. Da han delte intime detaljer om Dianas liv i boka «A Royal Duty» i 2003, kalte sønnene hennes boken et kaldt og åpenlyst svik. Det kom også en oppsiktsvekkende uttalelse der de ba Burrell om å stoppe publiseringen av boka.

Louise Roberts i NewsCorp mener imidlertid at Burrells avsløringer var veldig interessant å høre.

– Han tror Harry er ektefellen som ikke vil dra fordi han ikke vil savne barna sine, sier Roberts til Sky News Australia-programemt «Royal Report».

Lady Colin Campbell som har gitt ut sju bøker om kongefamilien, har også hevdet å ha hørt fra fem forskjellige kilder at prins Harry har kontaktet skilsmisseadvokater.

Daisy Cousens i Sky News mener imidlertid at Meghan og Harry kan ha startet ryktene selv, basert på et behov for offentlig oppmerksomhet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com