Hjem Kjendisnytt Slakter siste sesong av The Crown: Makabert

Slakter siste sesong av The Crown: Makabert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I sesong 6 av det populære Netflix-dramaet  «The Crown» har strømmegiganten gjenskapt bilkrasjet i Paris, der prinsesse Diana og kjæresten Dodi Al Fayed døde. Scenen har vakt avsky.

Prinsesse Dianas tidligere butler og nære fortrolige, Paul Burrell, har kritisert The Crown for å ha gått «for langt» med å gjenskape Dianas død.

I et eksklusivt intervju med The Mirror sier den tidligere butleren, som ifølge avisa har blitt omtalt av prinsesse Diana som «den eneste mannen hun noen gang stolte på», at den nye sesongen som nå er ute på Netflix er «usmakelig». Han reagerer spesielt til at det er makabert å vise den knuste bilen.

Burrell hadde lang fartstid som i tjeneste for det britiske kongehuset, og jobbet som Dianas butler helt frem til hun døde, 31. august 1997

Han sier til avisa at den nye sesongen har gått alt for langt, og frykter det igjen vil åpne sårene for sønnene hennes, som var knust etter dødsfallet.

– Det er for nært i minnet våre, og det er for nært hjertene til William, Harry og alle som kjente henne og elsket henne, sier han.

Burrell synes det er groteskt og makabert å lage tv-underholdning av scenen der Diana dør i det fatale bilkrasjet i Pont de l’Alma-tunellen i Paris.

Da Diana døde verserte det rykter om at hun og Dodi al Fayed ventet barn sammen. Dette ble tilbakevist av rettsmedisinere. Nå ripper Netflix-serien opp i disse ryktene igjen. Det får Burrell til å steile.

– Vennligst ikke si at Diana var med barn da hun døde, for hun var ikke det. Det er ikke sant. Vær så snill å skildre bilkrasjet med eleganse og stil. Vær så snill å ikke gå inn i blodige detaljer. Vi vet hva som skjedde, det har ødelagt livene våre. Vi ønsker ikke å se det igjen, sier Burrell.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com