lørdag, juni 6, 2020

Slik blir Jahn Teigens bisettelse

Mest lest nå

Det er ingen tvil om at Jahn Teigen får en verdig bisettelse. Den populære artisten skal bisettes fra Tønsberg domkirke onsdag formiddag.

Jahn Teigen døde i Ystad i Sverige den 24. februar i år. Han ble 70 år gammel. Bisettelsen begynner klokken 12.30 i Tønsberg domkirke. Det er tidligere biskop Per Arne Dahl skal lede seremonien.

Ifølge Tønsberg Blad, kommer bårebilen til å kjøre en ekstra runde gjennom byen etter bisettelsen i domkirken. Fram til båren forlater sentrum, kommer byens klokkespill i Møllergata til å spille «Adieu» på repetisjon.


Blir sendt på storskjerm

I domkirken kommer det til å være plass til 500 mennesker 150 av disse plassene er reservert Jahn Teigens familie, slekt og nære venner. Det vil bli satt opp en storskjerm utenfor kirken slik at de som ikke får plass i kirken, kan følge bisettelsen utenfor. VGTV kommer også til å ha live-studio utenfor Tønsberg domkirke.

Kulturminister Abid Raja vil være Regjeringens representant i bisettelsen.

Ikke som alle andre

Jahn Teigen etterlot seg datteren Sara, som han har med sin ekskone og gode venn Anita Skorgan. Han etterlater seg også barnebarnet Josef.

LES OGSÅ: Anita Skorgans vakre hyllest til Jahn Teigen

I Jahn Teigens dødsannonse, sto det: «Nå er tiden inne til å si adjø.» Denne teksten er hentet fra duetten «Adieu» som Jahn Teigen og Anita Skorgan stilte med i Eurovision Song Contest i 1982.

Over Jahn Teigens navn i dødsannonsen står det: «Ikke som alle andre». Dette er tittelen på den siste sangen som Jahn Teigen rakk å gi ut, i fjor høst.

Vil gå som planlagt

Kirkeverge Carsten Furuseth sier til Dagbladet at det blir ekstra vaktmannskap og politi utenfor kirken i forbindelse med smittefare for koronaviruset.

– Vi ber folk som ikke føler seg friske om å holde seg hjemme av hensyn til andre, sier kirkevergen.

Bisettelsen kommer likevel til å gå som planlagt.

LES OGSÅJahn Teigens dødsannonse

129,805FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter