lørdag, juli 11, 2020

Slik deler du kaken i perfekte biter – videoen er sett over 5,5 millioner ganger

Mest lest nå

Du har sikkert mang en gang delt kaken med enten en kniv eller en kakespade. Og det fungerer helt fint, det. Men denne moren har funnet en måte å dele kaken på, som gjør det enda enklere, og du får helt perfekte biter.

Å dele kaken inn i like store biter, er livsviktig når man har barn. Er det ene kakestykket noen smuler større enn det andre, kan det fort lede til tidenes krangel.

Skal du dele opp en kake med pynt på toppen, blir det enda vanskeligere. Mange en gjest har blitt tatt i å dytte litt på pynten, slik at man får et jordbær eller en marsipanrose ekstra.


Når du først har fått delt kaken, kommer neste utfordring. Hvordan skal man klare å balansere kaken pent over på tallerkenen uten at den velter eller faller fra hverandre? Og som du kanskje vet: Den som får et veltet kakestykke, blir ikke gift.

Sett over 5,5 millioner ganger

Denne moren har funnet den ideelle måten å dele opp kaken på. Det var i et selskap, at hennes datter ble så imponert over morens kakedelings-egenskap, at hun bestemte seg for å filme det, og legge det ut på TikTok. Der har videoen blitt sett over 5,5 millioner ganger.

I stedet for å bruke en kniv eller en kakespade, bruker moren en pølseklype. Hun har snudd den bak frem, slik at hun holder i klypene, og så skjærer hun kaken med buen. Dermed får hun perfekte stykker.

I tillegg klammer hun bare kakestykket sammen, og løfter det lett over på tallerkenen. Kakebiten er hel og perfekt.

Genialt!

Folk har tatt helt av i kommentarfeltet.

– Hele livet mitt har vært en løgn. Dette var slik denne redskapen skulle brukes, skriver en.

– Genialt!! Dette skal jeg også gjøre, skriver en annen.

– Moren din er så stilig. Jeg tror hun er en av disse menneskene som gjør slike ting og later som ingen ting. Jeg elsker henne, skriver en tredje.

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter