søndag, mai 16, 2021

Slik fant Wenche Myhre tilbake til formen

Mest lest nå

Vi er vant å se Wenche Myhre sprudlende og energisk på scenen til tross for at hun er godt over 70. Hemmeligheten de siste årene har vært noen enkle grep om kosten.

Våren 2017 sto Wenche Myhre (74) overfor en hofteoperasjon. Formen var ikke helt som før, så da hun forestilte seg tiden fremover på krykker bestemte hun seg for å ta noen livsstilsgrep.


– Jeg holdt et show i Oslo Spektrum da jeg fylte 70, og slet den gang med store smerter. Jeg merket at det ville bli tungt når jeg skulle over på krykker, så da sa jeg til meg selv: Nå skal jeg være flink fremover. Nå ville jeg spise sunnere, og leve litt mer fornuftig. Jeg startet der, og etter ganske kort tid merket jeg fremgang, sier Wenche Myhre i et stort intervju i Se & Hørs papirutgave som ble utgitt 27. april.

Se & Hør utgitt 27. april 2021 har et lengre intervju med den folkekjære artisten.

For Wenches del dreide det seg ikke om slanking. Hun ble rett og slett bare mer bevisst på hva hun puttet i seg. Det resulterte igjen i en vektnedgang på seks kilo. Samtidig som buksene ble romsligere kjente hun også at formen ble bedre.

Dietter eller fanatisme har hun holdt seg unna. Wenche tror på sunn fornuft og spiser det hun vil i moderate mengder.

– Personlig klarer jeg ikke å gjennomføre en diett. Jeg elsker å lage mat til venner og familie, men jeg lever også et liv hvor ingen dager er like. Så når jeg jobber må jeg ha det raskt, effektivt og sunt, forteller hun.

Sukker, ferdigmat og hvitt brød er imidlertid kuttet ut. Det krevde litt disiplin å legge om kostholdet, men etter hvert har det blitt en vane.

– For meg var det ekstra tungt at jeg ikke kunne spise sjokolade, som jeg elsker, men jeg kan kose meg med den mørke varianten hvis jeg er nøden, sier hun til ukebladet.

Wenche er dessuten også måteholden med alkohol.

– Jeg er forsiktig med det, og tok mitt første glass vin etter jeg fylte 50, røper hun.

LES OGSÅ: Den vanvittige avsløringen til Wenche Myhre fikk alle til å le

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter