Hjem Historier fra livet Slik går det med Kevin nå: Var ikke borte fra jobb en eneste dag på 27 år – Internett tok et oppgjør med behandlingen han fikk

Slik går det med Kevin nå: Var ikke borte fra jobb en eneste dag på 27 år – Internett tok et oppgjør med behandlingen han fikk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Husker du Kevin? Han hadde jobbet på samme Burger King i 27 år. Historien om han gikk viralt, da han etter at 27 års tjeneste for Burger King uten en eneste sykedag ble belønnet med en goodie bag.

Denne goodie bag’en satte sinnene i kok blant de mange som så «påskjønnelsen». Folk mente Kevin fortjente mer, og en GoFundMe-kampanje som ble opprettet for han samlet inn nesten fire millioner kroner. Nå forteller Kevin hvordan livet har vært etter den helt uventede støtten fra mennesker over hele verden.

Kevin Ford (55) har jobbet på Burger King-restauranten på Las Vegas internasjonale lufthavn i 27 år. Han har ikke vært borte fra jobben en eneste dag.

Franchiseselskapet HMS Host som rekrutterer ansatte til hamburger-kjeden bestemte seg for å gi han en påskjønnelse for lang og tro tjeneste. Ford var glad for å få en uventet overraskelse, og hendelsen ble filmet og delt på Instagram.

– Jeg er glad for alt, jeg er takknemlig for alt jeg får. Jeg har vært gjennom mye. Det er et flott selskap, jeg har vært der i 27 år, sier han ifølge Today i innlegget.

Ble provosert av belønningen

Selv om Ford er takknemlig i videoen, skapte det reaksjoner hos mange som så det. Videoen gikk viralt. Folk var provosert over at en ansatt som Kevin bare ble belønnet med en kopp fra Starbucks, to kulepenner og en kinobillett.

Det ble også opprettet en Go Fund Me-kampanje der mer enn 13.000 mente Kevin fortjente en ordentlig bonus: Til sammen ble det donert 388.000 dollar, tilsvarende rundt 3,9 millioner kroner.

– Folk skjønner ikke hva jeg gikk gjennom da alt dette skjedde med meg, forteller Kevin Ford når Today kontakter han og lurer på hvordan det går med han.

Ford med sin nye bil, en ny Ford Fusion Hybrid. Foto: Privat

Han forteller at han var midt i separasjonen fra kona på tiden videoen gikk viralt. 

– Vi er skilt nå. Men jeg var knust. Hele livet mitt har jeg enten vært sammen med min kone eller barna mine. Så dette var første gang jeg var alene, sier han. 

Kevin forteller at GoFundMe-kampanjen gjorde det mulig for han å besøke barnebarna sine. Men etter møtet dro han tilbake til Vegas – på jobb. Og han har fortsatt ikke vært borte fra et eneste skift. 

Noen har også donert opplevelser: Abhit Pyakurel er grunnlegger av organisasjonen «Gratitude Power». Han har tatt med Kevin på en tur til Nepal for å se Mount Everest.

Ford i Nepal ved foten av Mount Everest. Foto: Privat

– Jeg har nesten ikke vært på et fly før, sier Kevin til Today. 

Det å komme til Nepal var en helt ny opplevelse og en drøm som gikk i oppfyllelse. 

– Når du går ut på fjellet og er i dets nærhet, forandrer det deg for alltid, sier han. 

Ford ved foten av Mount Everest. Foto: Privat

Og pengene? Noe har han brukt for å hjelpe barna sine, men det meste er spart opp slik at han etter hvert kan gå av med pensjon…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com