Da Vibeke Skofterud døde etter den tragiske ulykken i fjor sommer, etterlot hun seg ikke bare kjæreste, venner og familie. Hun etterlot seg også sin høyt elskede katt, Felix.

Vibeke Skofterud døde etter en tragisk vannskuterulykke i fjor sommer, natt til 29. juli 2018. Kjæresten Marit Stenshorne meldte henne savnet da hun ikke kom tilbake til hytta på natten. Vibeke ble funnet død formiddagen etter. Da hadde hun krasjet vannskuteren inn i øya St. Helena i Hovekilen på Tromøy utenfor Arendal.

Vibeke Skofterud ble gravlagt fra Eidsberg kirke i Østfold 9. august 2018.

Fikk egen Instagram-profil

Da Vibeke døde, etterlot hun seg også katten Felix. Det skriver Newsner.

Vibeke var veldig glad i katten sin, og delte ofte bilder av den og de to sammen på Instagram. Felix fikk til og med sin egen Instargram-profil – Sibirfelix. Der la hun ut både fine og morsomme bilder av Felix. Intragram-kontoen har nesten 2000 følgere.

Heldigvis blir Felix tatt godt vare på at Vibekes kjæreste, Marit. Hun fortsetter å legge ut bilder av katten og seg selv som koser med den.

Kattekos

«Intens kosing etter 14 dager fra hverandre», skriver Marit til et bilde der hun koser med katten.

Marit har aldri lagt skjul på at hun savner kjæresten sin veldig mye. Vet nyttår, la hun igjen denne teksten på Instagram:

LES OGSÅ
Jan Thomas vekker oppsikt med nytt bilde - uten en tråd

«Kjærlighet, opplevelser, drømmer, planer, lykke, morro og stor sorg har preget 2018. Drømmer og ønsker har blitt knust, men heldigvis vil minnene alltid leve i meg. Vi skapte minner til et helt liv. De kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt.

Å være så heldig å få elske og bli elsket er ingen selvfølge, og jeg er takknemlig og ydmyk for at jeg har fått oppleve det. Men livet går brutalt videre, og i 2019 skal jeg leve livet videre», skriver hun.