Forsiden Kjendisnytt Slik går det med Vibeke Skofteruds katt

Slik går det med Vibeke Skofteruds katt

Da Vibeke Skofterud døde etter den tragiske ulykken i fjor sommer, etterlot hun seg ikke bare kjæreste, venner og familie. Hun etterlot seg også sin høyt elskede katt, Felix.

Vibeke Skofterud døde etter en tragisk vannskuterulykke i fjor sommer, natt til 29. juli 2018. Kjæresten Marit Stenshorne meldte henne savnet da hun ikke kom tilbake til hytta på natten. Vibeke ble funnet død formiddagen etter. Da hadde hun krasjet vannskuteren inn i øya St. Helena i Hovekilen på Tromøy utenfor Arendal.

Vibeke Skofterud ble gravlagt fra Eidsberg kirke i Østfold 9. august 2018.

Se dette innlegget på Instagram

Svaret på gårsdagens quiz: lese om meg sjæl i @vgnett 😂 #jegogmuttærn

Et innlegg delt av Felixthecat (@sibirfelix)

Fikk egen Instagram-profil

Da Vibeke døde, etterlot hun seg også katten Felix. Det skriver Newsner.

Vibeke var veldig glad i katten sin, og delte ofte bilder av den og de to sammen på Instagram. Felix fikk til og med sin egen Instargram-profil – Sibirfelix. Der la hun ut både fine og morsomme bilder av Felix. Intragram-kontoen har nesten 2000 følgere.

Heldigvis blir Felix tatt godt vare på at Vibekes kjæreste, Marit. Hun fortsetter å legge ut bilder av katten og seg selv som koser med den.

Kattekos

«Intens kosing etter 14 dager fra hverandre», skriver Marit til et bilde der hun koser med katten.

Marit har aldri lagt skjul på at hun savner kjæresten sin veldig mye. Vet nyttår, la hun igjen denne teksten på Instagram:

LES OGSÅ
Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg - slik fridde Jan Fredrik
LES OGSÅ
Derfor ble ikke Meghans far invitert i barnebarnets dåp: "Skulle ønske jeg kunne være i dåpen"

«Kjærlighet, opplevelser, drømmer, planer, lykke, morro og stor sorg har preget 2018. Drømmer og ønsker har blitt knust, men heldigvis vil minnene alltid leve i meg. Vi skapte minner til et helt liv. De kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt.

Å være så heldig å få elske og bli elsket er ingen selvfølge, og jeg er takknemlig og ydmyk for at jeg har fått oppleve det. Men livet går brutalt videre, og i 2019 skal jeg leve livet videre», skriver hun.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet