torsdag, april 9, 2020

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Mest lest nå

Leonardo Dicaprio åpner lommeboken – donerer 125 millioner norske kroner til arbeidet mot coronakrisen

Verden stenger dørene og sammen kjemper vi mot coronaviruset. Denne kampen byr på store økonomiske utfordringer for mennesker over hele verden. Hollywood-stjernen Leonardo Dicaprio er...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på «alles lepper». I natt ble resultatene av finalen avslørt.  

14-år gamle Angelina var ansett som en av de største favorittene til å vinne konkurransen, men det gikk dessverre ikke helt slik.

Den norske sangeren havnet utenfor topp fem. Topplista ble:

  • V. Unbeatable, dansegruppe fra Mumbai, 1. plass
  • Duo Transcend, akrobat-ektepar fra USA, 2. plass
  • Tyler Butler-Figueroa, amerikansk fiolinst, 3. plass
  • Marcelito Pomoy, 4. plass
  • Sandou Trio Russian Bar, 5. plass

Takker Klum og Norge

Det har ikke vært vanskelig å få med seg at spesielt en i dommerpanelet har hatt et godt øye til Angelina Jordan. Tyske Heidi Klum har ved en rekke anledninger uttrykt sin begeistring ovenfor den norske 14-åringen.

Før resultatene fra finalen var klar publiserte Angelina et bilde av seg selv og Klum, sammen med en tekst hvor hun takker den tyske verdensstjernen for all støtten.

«Jeg vil på det dypeste takke Heidi Klum for hennes godhet gjennom programmet! I kveldens finale er det opp til fansen å bestemme resultatet. Jeg vil takke hver og en av dere som har støttet meg hele veien og jeg elsker dere fra bunnen av hjertet», skrev Jordan.

Angelina ønsker også å takke det norske folk for all støtte hun har mottatt.

– Jeg føler at jeg allerede har vunnet så mange hjerter over hele USA og verden. Det har åpnet så mange fantastiske dører, skriver Angelina Jordan. Jeg har fått så ufattelig mange gode tilbakemeldinger. Jeg vil også takke hele Norge for all støtten. Jeg har dere i hjertet mitt, og lover større ting som skal skje i nær fremtid, skriver hun i en SMS til VG.

Nedenfor kan du høre finalenummeret til Angelina. Selv om hun ikke vant konkurransen har hun definitivt vunnet mange hjerter både i utlandet og her hjemme. 

En fantastisk ambassadør for Norge på en stor scene i utlandet!

LES OGSÅ: Har du hørt låta Angelina Jordan sang utenfor Prøysenhuset?

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter