Hjem Kjendisnytt Slik har du aldri sett prins Charles før – vent til du ser begge bildene

Slik har du aldri sett prins Charles før – vent til du ser begge bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ett nytt bilde av prins Charles og barnebarnet prins Louis får verden til å smile. Slik er vi nemlig ikke vant til å se den britiske arveprinsen.

Prins Charles har fått rykte på seg å være en stødig og korrekt mann. Og med det, har mange også dannet seg et bilde av prinsen som litt kjølig og stiv. Charles er ikke en mann som viser følelser offentlig. Verken ovenfor sin kone, Camilla, eller sine to sønner Harry og William. Han har heller ikke ofte blitt avbildet mens han leker med verken barn eller barnebarn.

Derfor tar dette bildet av prins Charles og barnebarnet verden med storm.

Måtte i karantene

Prins Charles testet positivt på koronaviruset tidligere i vår. Charles hadde kun milde symptomer, og var ifølge staben ved god helse. Men etter råd fra hoffets lege, gikk Charles i isolasjon i Skottland sammen med sin ektefelle Camilla, hertuginnen av Cornwall. Camilla ble også testet for korona, men hun testet negativt.

Nå er isolasjonen og karantenetiden over, og Charles og Camilla kunne være med og feire lille Louis toårsdag den 23. april.

På bildet ser vi en smilende bestefar som gir barnebarnet en varm og god klem. Det er tydelig at Charles har savnet familien mens han var i karantene.

Svigerdatter tok bildet

Louis Arthur Charles er prins William og Catherines sønn. Louis er parets tredje barn, og deres andre sønn. Slottet oppgir at det er Catherine som har tatt bildet.

Louis oldemor, dronning Elizabeth, var ikke med på feiringen. Elizabeth og ektemannen prins Philip er for tiden på Windsor Castle, der de sitter i selvpålagt karantene. Begge er i risikogruppen på grunn av sin høye alder.

Dronning Elizabeth hadde nylig bursdag selv. Da fylte hun 94 år. Dagen ble feiret med familiemedlemmer over den digitale videoplattformen Zoom.

LES OGSÅ: Fem grunner til hvorfor besteforeldre har en positiv påvirkning på barnebarna

Trykk på deleknappen om du ble rørt av disse vakre bildene!

Vil du starte dagen med positive nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet vårt – start dagen med et smil 🙂

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com