Hjem Kjendisnytt Slik har Mia Gundersen kuttet vekta men ikke kosen

Slik har Mia Gundersen kuttet vekta men ikke kosen

I 16 ukers helvete bootcamp skal seks kjendiser kjempe seg gjennom seks forskjellige bootcamps, før de til slutt skal klare en siste, tøff gruppeutfordring, sammen. En av deltagerne denne sesongen er artist Mia Gundersen (61).

– Da jeg fikk spørsmålet om å delta, tenkte jeg at det var nå eller aldri. Jeg følte meg på mange måter «limt» til sofaen, og livet mitt var altfor komfortabelt. Jeg kjente ikke igjen kroppen min, og hadde beholdt flere uvaner fra covid-tida. Jeg var klar for å legge om livsstilen min, sier hun i et intervju med Dagbladet der hun forteller om opplevelsen.

Som mange andre har den yngre Mia Gundersen vært kritisk til egen kropp. Med årene har hun lært å sette pris på seg selv for den hun er. Hun har prøvd slankekurer før, men de 16 ukene med oppfølging fra teamet i «16 ukers helvete bootcamp» har vært det absolutt mest vellykkede.

Hun har fått tips og veiledning for å komme i gang med trening – og holde motivasjonen oppe – av tidligere langrennsløper Martin Johnsrud Sundby. Klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm gir både deltakere og seere nyttige råd om kosthold og matlaging.

Mia kan fortelle Dagbladet at hun i hovedsak har spist næringsrik og mettende mat. Det har gått i magre meieriprodukter, proteinshaker, kjøtt, fisk og mye grønnsaker. Men kosen har hun ikke ofret. I hverdagen har hun kuttet ned på fettrik mat og vin, men i helga er det lov å kose seg!

Treningsregimet Martin Johnsen Sundby har lagt opp for henne har vært powerwalks og styrketrening.

Nøyaktig hva resultatet ble har ikke artisten lov til å røpe ennå – ettersom programmet fortsatt ruller over tv-skjermene. Men hun forteller at de 16 ukene gikk fort – og at hun hadde mye moro.

– Det har vært helt fantastisk å kjenne på mestringen, i alle fall de gangene jeg ville gi opp.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com