in

Slik kan Märtha ha fått innreise til et nærmest stengt USA

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise

Gjensynsgleden var stor da prinsesse Märtha Louise og Durek Verret ble gjenforenet etter et halvt år. Märtha er i USA på besøk hos kjæresten.

Siden mars i fjor har pandemien gjort alle reiser vanskelige – spesielt interkontinentale. For å reise inn i USA nå må man ifølge Se & Hør ha oppholdt seg 14 dager et sted som ikke ligger i Schengen eller EØS-området.

Relatert: Durek etter gjenforeningen med Märtha: – Jeg lever et sant eventyr

Se & Hør har sett på hvordan Märtha Louise kan ha kommet seg inn i et USA som er tilnærmet utilgjengelig for europeere om dagen.

Ukebladet skriver at Märtha dermed kan ha reist og vært i for eksempel Mexico i to uker etter sprangridningsfinalen i Portugal den 25. juli. Da kan hun ha flydd lovlig inn til USA den 8. august.


Hele familien var nemlig i Portugal da Emma og Fetoucha deltok i EM i sprangridning på Algarvekysten.

Både mamma Märtha Louise, og søstrene Maud og Leah heiet frem yngstemann som red inn til en imponerende bronsemedalje i den aldersbestemte klassen.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Durek Verrett var ikke med til Portugal. Han skriver imidlertid i kommentarfeletet til Märthas bilde av Emma og Fetoucha at «det er ingenting bedre enn å se den skjønne engelen min fly. Så stolt av henne. Elsker og savner deg».

Det er også andre mulige måter prinsessen kan ha reist til USA. Se & Hør spekulerer i at hun også kan ha fått unntak av særlige familiære årsaker, en forlovelse eller med et journalistvisum gjennom TV-selskapet hun har startet sammen med Lilli Bendriss. Hun kan også ha fått unntak fordi hun skal drive forretningsvirksomhet i USA.

Men hun har neppe fått særbehandling: Da pandemien traff i fjor reiste nemlig prinsessen til USA sammen med de tre døtrene. Hun ville være sammen med kjæresten. Men ifølge Se & Hør kommanderte kong Harald datteren rett hjem igjen – han var nemlig opptatt av at alle i familien skulle følge regler, anbefalinger og retningslinjer fra myndighetene.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik var drømmebryllupet til «Skal vi danse»-Merete

ungdom

Nå får ungdommer også tilbud om vaksine