Hjem Historier fra livet Slik klarte hun å slutte å bite negler etter 28 år

Slik klarte hun å slutte å bite negler etter 28 år

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Neglebiting er noe mange sliter med, og det kan være vanskelig å venne seg av med denne uvanen.

Cirka 40 prosent av alle barn mellom 5 og 18 år har hatt denne uvanen i noen år. Den er hyppigere hos gutter enn hos jenter, opplyser Store norske leksikon.

Etter 18-årsalderen er det mindre vanlig, men neglebiting forekommer fortsatt hos cirka ti prosent.

Neglebiting kan oppstå på grunn av psykiske spenninger, men ikke nødvendigvis. Og bitingen vil ofte fortsette som en uvane etter at spenningen er borte.

TikTok-eren @epoxyfromadfoxy har slitt med neglebiting i 28 år. Hun begynte da hun var fire. Da hun endelig lyktes med å slutte, var neglene hennes i en horribel forfatning.

Hun har vist frem transformasjonen av neglene sine i en videomix på TikTok, som er sett av nesten to millioner seere.

Det som kvinnen bak TikTok- kontoen omsider klarte å bryte uvanen var det ved hjelp av « BIAB» – altså «builder in a bottle», har hun brakt neglene tilbake til det normale.

The Gel Bottle som selger negleprodukter forklarer på sine nettsider at BIAB og Cover Nude Builders er en serie av gel builders som er ideelle for forming og tip extensions. Men, som denne kvinnen har gjort, kan de også brukes som base coats.

Den negleforsterkende gelen som skaper en slitesterk, skinnende finish, ble kvinnens vei ut av 28 år med neglebiting.

I videoen, som også er omtalt av avisa the Sun, har hun delt en serie bilder fra reisen. I starten er neglene hennes så ekstremt korte at de knapt rekker over neglebåndene hennes.

Etter hvert som neglene fikk vokse i fred under gellakken, har kvinnen fortsatt å ta neglestell og sakte men sikkert har hun lagt mer og mer gel-lakk på neglene sine, helt til neglene hennes når en sunn lengde. Da røper hun at de er så fine at nå kan hun ikke bite.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com