Hjem Historier fra livet Slik ser det ut når familien på 18 skal på camping: – Blir en del bagasje

Slik ser det ut når familien på 18 skal på camping: – Blir en del bagasje

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Synes du det er et styr å pakke til ferien med begge barna? Eller kanskje til og med tre barn? Kelly som står bak TikTok-kontoen @mom2manygreens har nylig postet videoen «Hvordan er det å pakke for en familie på 18 på ferie?», som også er omtalt på The Sun.

Kelly bor i Summerville, South Carolina, USA. Familien på 18, som består av henne selv, ektemannen  Tim (41), hennes tre biologiske barn, Morgan (20), Braylon (17) og Slayton (15) – og hennes 13 adoptivbarn: McKinley (1), Lucas (3), Charlie (5), Ryli (10), David (12), Kenneth (15), Narly (15), Nevaeh (15), Emma (15), Apple (15), Autumn (17), Kayla (20), og Amber (21).

– Når vi er en så stor familie er det selvfølgelig veldig mye bagasje å dra med oss oss når vi reiser på ferie – uansett hvor vi skal. Siden vi nå skal på camping blir det litt flere ting å ta med. Vi har all bagasjen vår, alle putene og teppene våre, campingvogna og alt vi trenger for å lage mat. Så vi tar alt ut i oppkjørselen og så finner vi ut hvilket kjøretøy det skal plasseres i, sier Kelly i TikTok-videoen.

I oppkjørselen ser vi et lass med kofferter, bager og diverse campingutstyr. De får utrolig nok plass til alt sammen – men de kjører også i flere biler, siden det ikke er plass til hele familien i kun én bil.  

Etter å ha flyttet til en ny by og engasjert seg i idrettslagene der hennes biologiske barn var medlemmer, innså Kelly hvor mange barn det er der ute som ikke har foreldre, eller egnede foreldre. Dermed bestemte hun seg for at familien deres skulle bli fosterhjem.

Fra å være fosterhjem har de også blitt adoptivhjem.

– Vi ble ikke fosterhjem for å komme i gang med å adoptere barn, men det ser ut til at Gud rett og slett hadde andre planer for oss, sier Kelly ifølge The Sun.

Det aller første fosterbarnet kom i 2019. I løpet av den første uken hadde de fått åtte fosterbarn.

Mengden bagasje som må med på ferie er enorm.

Siden den gang har Kelly og Tim hatt over 100 fosterbarn i hjemmet sitt.

– Barna vi har adoptert er barn som ikke kunne reise hjem igjen, og som har ønsket å bli hos oss også. Så vi er en stor familie nå. Det var aldri planen vår, men det føles som om vi alle er akkurat der vi er ment å være, sier hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com