in ,

Slik skal Dagny feire 110-årsdagen – Store planer avslørt

Dagny Carlsson
Foto: Skjermdump Youtube

109-år gamle Dagny Carlsson gleder seg til å feire at hun blir ett år eldre i mai. Hun gleder seg til endelig å kunne arrangere en skikkelig fest igjen.

«Det er bare å håpe at alt går bra til da», skriver venninnen Elena på bloggen hennes.

Den 109 år gamle Dagny Carlsson er kjent som «verdens eldste blogger».

Dagen etter hun fylte 109 ble hun sendt på sykehus. Hun ble videresendt til et opptreningssenter.

Nå forteller venninnen og pressetalsmann Elena Ström at Dagny Carlsson har flyttet videre fra opptreningssenteret og bor på et sykehjem. Hun sier også at den populære bloggeren har det godt under omstendighetene.

Oppdateringene på bloggen hennes blir stadig sjeldnere opp, men fra tid til annen oppdaterer hun leserne om situasjonen. Og noen ganger titter også venninnen Elena inn og oppdaterer oss om hvordan Dagny har det.

Senest i slutten av januar oppdaterte Dagny oss om sin nåværende situasjon. Da hadde hun nettopp vært til en rutinekontroll på Karolinska sykehuset i Stockholm.

– Det var ikke helt topp fordi jeg ble litt redusert etter sykehusoppholdet. Jeg fikk en blødning i nakken og det var ikke så gøy. Jeg fikk en liten påfylling av nytt blod så nå føler jeg meg bedre og er hjemme igjen, skrev hun da.

Forferdelig kjedelig

Dagny har også flere ganger skrevet om hvordan det var å være på et sykehjem, hvor hun synes ensomheten er «forferdelig kjedelig».

– Jeg vil heller ha det gøy så lenge jeg lever, skriver hun og legger til:

– Det er veldig trist å ligge alene og bare se i taket.

Nå ser hun frem til å feire 110-årsdagen. Selvfølgelig med en stor fest!

Slik skal Dagnys bursdag feires i mai

Og går det som planlagt skal Dagny få festen sin. Elena melder nå i et blogginnlegg at hun ga Dagny beskjed om at det er booket plass til festen – og det blir samme sted hvor det ble feiret at Dagny ble 100 år.

– Jeg liker ikke å kjede meg fordi jeg vil leve livet med hælspark, og ser frem til å feire 110-årsdagen min i mai, gjerne med en fest. Skal det bli fest må det være livlig på festen, har Dagny tidligere i år skrever på bloggen sin.

Videre opplyser Elena:

– Dagny vet at et rom for bursdagsfesten i mai allerede er bestilt. Det blir samme rom som det vi hadde da hun fylte 100 år. Informasjon om dette er allerede spredt på Facebook, så vi får bare håpe at alt går bra frem til da.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

politimann

Politibetjenten tok familien i å stjele. Han ser på beina til barna og blir helt satt ut

Kortbruken avslører: – Pengene går til alt som gjør koronatiden mer hyggelig