Hjem Kjendisnytt Slik skal TV 2 kapre unge: – Vi er tre «idioter» som kommer for å ta over TV-bransjen

Slik skal TV 2 kapre unge: – Vi er tre «idioter» som kommer for å ta over TV-bransjen

Victor Sotberg meldte tidligere i år overgang til TV 2. Nå følger også de tidligere NRK-kollegaene Robin «Rob The Sir» Hofset og Christopher Robin Omdahl etter. Trioen skal levere underholdning for unge voksne under navnet «Bleep».

– Vi er tre «idioter» fra sosiale medier som kommer for å ta over TV-bransjen med grensesprengende nytt innhold. Vårt publikum trenger alltid gøy og ferskt innhold, og det skal vi gi dem, sier Victor Sotberg om sitt og kompisene sitt nye TV-prosjekt.

Victor, Christopher Robin og Robin er fra høsten klar med en rekke programmer i ulike sjangre til TV 2 og TV 2 Play. Fellesnevneren er at det blir både morsomt, engasjerende og interaktivt.

Den nye «Bleep»-gjengen vil i tett dialog med seerne og følgerne lage innhold som målgruppen er opptatt av – og som de engasjerer seg i.

– Vårt mål er at vi skal være raskt ute med innhold. Vi har ikke tid å vente! Så her kan det gå to dager fra vi får en idé til vi er på lufta med noe nytt, lover Robin Hofset.

Trioen føler det naturlig at de skal vokse sammen med sitt publikum. «Bleep» skal henvende seg til seeren fra 13 år og oppover. Victor og Christopher Robin var sist å se i NRKs «Flipp Klipp». Rob som også er en erfaren youtuber var nylig å se i Discoverys «Spøkelsesjegerne» sammen med Lilli Bendris og youtuber Victoria Skau der de jaktet bevis på at spøkelser faktisk finnes.

– Vi har laget innhold for en yngre målgruppe i flere år både på TV og YouTube, og nå er det på tide å vokse videre med publikummet vårt, sier Christopher Robin Omdahl.

Trioen har nettopp flyttet inn i nye lokaler i Oslo, og er klare for å komme i gang med produksjonen av «Bleep» til høsten.

– Vi kommer både til å utfordre og overraske seerne med vårt innhold. Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang, avslutter Victor.

I TV 2 gleder man seg til det spennende innholdet «Bleep»-gjengen skal produsere.

– Det er fantastisk å kunne ønske denne dyktige trioen velkommen til oss i TV 2. De har lang erfaring med å engasjere unge seere med godt relevant innhold, og vi gleder oss til at de nå skal være med på å utvikle et helt nytt programkonsept for TV 2 under navnet «Bleep». De har lagt mange spennende planer, og vi vet at dette vill engasjere målgruppen, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com