Hjem Kjendisnytt Slik takler Guri Solberg en travel hverdag: Man MÅ ikke fikse alt selv

Slik takler Guri Solberg en travel hverdag: Man MÅ ikke fikse alt selv

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

TV2-profilen Guri Solberg (44) har ledet en rekke store tv-show, Sommerhytta og mange andre satsinger. Hun taklet presset veldig bra veldig lenge.

Det var først da hun var gjest i Kyrre Holm Johannesens podcast «Krisemøte» tidligere i år at hun lettet på sløret om hvordan hun hadde begynt å grue seg for å møte folk på jobb eller foreldremøter de siste årene.

– Det er jo mange klisjeer rundt det å bli utbrent som handler om ha jobbet masse, og så møter man veggen, sier Solberg i et stort portrettintervju med Kvinner og Klær

Begynte i terapi

Hun kaller det et tretthetsbrudd. Og sier hennes tretthetsbrudd kom etter å ha vært lenge i en bransje der hun ikke helt visste hva som ble forventet av henne, eller hva som venter bak neste sving. Man blir veldig sliten av det.

For Solberg ble pandemien en mulighet til å stoppe litt opp. Hun begynte også i terapi.

– Jeg forsto at jeg kunne tillate meg selv å få hjelp, og glimtvis synes at jeg fortjente det, sier hun i intervjuet.

I en travel hverdag er det bikramyoga som er hennes løsning på å lade batteriene. Bikram yoga er også kjent som hot yoga. I denne yoga-formen er rommet varmet opp til 40 grader og luften har høy fuktighet. Treningssenteret Hot Bikram Yoga som tilbyr dette forteller at med dette vil kroppen bli optimalt varmet opp, slik at man kommer dypere inn i øvelsene og unngår skader. 

– Du jobber deg inn til sjela. Du får hjelp til å puste deg inn til en tilstedeværelse som er veldig fin, sier Solberg til KK.

Hun forteller videre at yoga er fri for prestasjon og handler om å komme dit og gjøre så godt man kan, og ikke være flink. Det var noe Guri måtte jobbe med.

– Bare å sette seg ned og puste og ta en pasue…. Jeg knekte mange koder da jeg skjønte at jeg ikke trengte å gjøre så mye. Du kan ikke både strekke og bøye og puste samtidig. «Make it look easy» var det en lærer som sa til meg, forteller hun.

Lærdommen har hun tatt med seg i jobben.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com