in

Slik taklet Eli Hagen sjalusien: – Jeg kastet brevene i papirkorga

Carl I Hagen har levd et liv i offentlighetens søkelys. Det betyr også mye oppmerksomhet fra svermende kvinner. 

– Sjalusi utløser forferdelige destruktive følelser. Og når du først får mistankens virus på hjernen, så spiser det deg nesten opp, sier Eli Engum Hagen til Dagbladet

Siden kona Eli var Carl I. Hagens sekretær for Frp på Stortinget kom alle kjærlighetsbrevene som var adressert til Carl på Eli sitt skrivebord.


– Jeg kastet brevene i papirkorga. Men jeg leste dem selvsagt først, sier hun. 

Eli har flere ganger vært åpen på at det ikke alltid har vært enkelt å ha en mann som står i rampelyset. Det bunnsolide ekteskapet som nærmest har vært varemerket til Carl og Eli Hagen har ikke kommet av seg selv. 

I selvbiografien fra 2006 skrev Eli åpenhjertig utleverende om hvordan sjalusien formørket livet hennes, og at hun innbilte seg at Carl hadde et godt øye til både Anne Enger og Siv Jensen.

Fikk stor respons

Hun fikk massiv positiv respons fra kvinnelige lesere da hun lettet på lokket og skrev om hvor preget hun var av den vonde sjalusien. 

– De kjente seg igjen i hvordan jeg hadde hatt det, forteller hun til Dagbladet.

Eli forteller at sjalusien heldigvis slapp taket med årene.

– Løsningen vår ble at vi snakket åpent ut om det, og at Carl ikke dro på hotellovernatting uten meg. Han har jo selv sagt at man kan gjøre ting man angrer på etter noen drinker. Begge hadde vært gjennom en skilsmisse, og når du har vært gjennom en skilsmisse, så har du ikke lyst til at det skal skje igjen, sier Eli.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Leah Isadora Behn

Leah Behn forteller om tapet av faren

Meghan om spontanaborten: En syklus av ensom sorg