Hjem Kjendisnytt Slik tar superstjernen igjen når han treffer plageåndene som mobbet ham i skoleårene

Slik tar superstjernen igjen når han treffer plageåndene som mobbet ham i skoleårene

Henry Cavill har avslørt hvordan han har tatt igjen overfor mobberne som ertet ham i tenårene.

I dag er Henry Cavill en internasjonal stjerne. I 2013  spilte han rollen som Supermann i «Man of Steel». Han har også dukket opp i flere senere filmer basert på DC-universet.  

Ifølge nettmagasinet Hello! er han en av de heteste kandidatene til rollen som James Bond.

Selv om han nå regnes som en av de flotteste mennene i verden, kan mannen, som også er kjent fra «The Man From U.N.C.L.E.» avsløre at han ikke alltid har vært så populær.

På skolen ble han regelrett mobbet.

– Fordi jeg var overvektig og hadde ambisjoner, var jeg mål nummer én for alfaene til hver gruppe, sier Henry Cavill ifølge Huffington Post til The Sun.

Han lot seg imidlertid ikke kue. Og nå, mange år etter, så er det nok mange mobbere som angrer på at de ikke var hyggeligere i skoleårene. Den som ler sist ler som kjent best, og nå som Cavill har blitt superkjendis kan han fortelle at plageåndene som gjorde skoledagene hans til et mareritt nå har tatt helomvending.

– Jeg har hatt et par rare øyeblikk der jeg har gjenkjent en av dem i samme rom, og bevisst ignorert ham. Det nøt jeg virkelig. Han fortsatte å se på meg og prøve å få øyekontakt, og jeg fortsatte bare å ignorere ham. Det var faktisk ganske hyggelig, for han ser fortsatt ut som han er en dust, sier Cavill.

Henry Cavill har tidligere delt med nettstedet People at han syntes mobbingen han ble utsatt for var tung. I det samme intervjuet presiserte han at han ikke bærer nag til monnberne.

– Selv om det for noen kan være ondsinnet, tror jeg egentlig det bare var barn som var barn. Så jeg bærer ikke noe nag. Det finnes folk som har hatt det langt verre enn meg, sier Cavill til People.

Han tror også det at han opplevde å bli mobbet på skolen kan ha hjulpet ham til å bli en bedre skuespiller.

– En som står utenfor og ikke er populær, er en som får se inn. Jeg var i stor grad en observatør, og den rollen lærte meg utrolig mye om mennesker. Det hjalp meg å lære å lese folk veldig godt, noe som har hjulpet meg i denne bransjen. Hvis jeg kan forstå det indre i et menneske, så gjør det med sannsynligvis til en bedre skuespiller, sier Cavill.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com