Hjem Helse Slik trente hun for å komme i toppform etter fylte 70

Slik trente hun for å komme i toppform etter fylte 70

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er aldri for sent å endre livsstilen, det er 76 år gamle Joan MacDonald et levende bevis på.

Det var først etter at Joan MacDonald fylte 70 hun fant toppformen. Hun har nå rukket å bli 76 år gammel, og 800.000 mennesker følger treningene hennes på Instagram.   

På profilen sier hun «du kan ikke skru tilbake klokken, men du kan trekke den opp igjen». 

Videoene av Joan på trening viser øvelser som det ville være imponerende å se folk på halvparten av hennes alder klare.

Joans datter er personlig trener, og det er hun som trener Joan. Datteren skal blant annet ha insistert på at Joan skulle kjøpe nytt treningstøy, noe som ga den godt voksne atleten nyvunnet selvtillit på treningene.

– Jeg hadde faktisk muskler! Jeg hadde faktisk begynt å komme i god form! Det føltes så bra når jeg så det, da jeg hadde på meg de nye klærne, skriver Joan på Instagram ifølge den svenske nettsiden MåBra

Et svært effektivt treningstips er trappetrening.

Hun legger til at selv om stil ofte ikke betyr noe, så kan det være ekstra motivasjon. Når du føler at du ser bra ut, begynner du også å bli litt snillere mot deg selv. Og Joan foreslår at vi skal være snille mot oss selv, og prioritere selvtillit, medfølelse og styrke i stedet for å fokusere på et tall på skalaen. For henne er det er en mye sunnere og mer bærekraftig vei til helse.

– Vær så snill, ikke vent til du er «perfekt» før du føler deg stolt av deg selv. Du må se perfeksjonen, innsatsen og motet ditt i dag. Elsk deg selv nok til å forandre deg, og vis deg selv det hver dag, sier hun.

Om du trenger en ekstra dose motivasjon for å komme forbi dørstokkmila neste gang du skal på trening, kan du kikke på Instagram-siden til Joan.

LES OGSÅ: Gikk ned 90 kilo ved hjelp av 5 enkle livsstilsendringer

  1. Fibromyalgi
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com