in ,

Slik trente hun for å komme i toppform etter fylte 70

Det er aldri for sent å endre livsstilen, det er 74 år gamle Joan MacDonald et levende bevis på.

Det var først etter at Joan MacDonald fylte 70 hun fant toppformen. Hun har nå rukket å bli 74 år gammel, og 800.000 mennesker følger treningene hennes på Instagram.   

På profilen sier hun «du kan ikke skru tilbake klokken, men du kan trekke den opp igjen». 

Videoene av Joan på trening viser øvelser som det ville være imponerende å se folk på halvparten av hennes alder klare.

View this post on Instagram

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan)

Joans datter er personlig trener, og det er hun som trener Joan. Datteren skal blant annet ha insistert på at Joan skulle kjøpe nytt treningstøy, noe som ga den godt voksne atleten nyvunnet selvtillit på treningene.

– Jeg hadde faktisk muskler! Jeg hadde faktisk begynt å komme i god form! Det føltes så bra når jeg så det, da jeg hadde på meg de nye klærne, skriver Joan på Instagram ifølge den svenske nettsiden MåBra

Hun legger til at selv om stil ofte ikke betyr noe, så kan det være ekstra motivasjon. Når du føler at du ser bra ut, begynner du også å bli litt snillere mot deg selv. Og Joan foreslår at vi skal være snille mot oss selv, og prioritere selvtillit, medfølelse og styrke i stedet for å fokusere på et tall på skalaen. For henne er det er en mye sunnere og mer bærekraftig vei til helse.

– Vær så snill, ikke vent til du er «perfekt» før du føler deg stolt av deg selv. Du må se perfeksjonen, innsatsen og motet ditt i dag. Elsk deg selv nok til å forandre deg, og vis deg selv det hver dag, sier hun.

Om du trenger en ekstra dose motivasjon for å komme forbi dørstokkmila neste gang du skal på trening, kan du kikke på Instagram-siden til Joan.

Tre typer trening som du kan utføre uten å måtte forlate hjemmet (Se video):

LES OGSÅ: Gikk ned 90 kilo ved hjelp av 5 enkle livsstilsendringer

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Timothy er en liten gutt med autisme. En dag kom han hjem med en bursdagsinvitasjon som fikk moren til å gråte

grått hår

Frisør deler 10 nydelige før- og etterbilder av kvinner som lar de grå hårene skinne