in ,

Slik var drømmebryllupet til «Skal vi danse»-Merete

Merete Lingjærde (59) ga sitt ja til kjæresten Anders Mørk (59) i Asker kirke forrige helg.

Dansedommeren stilte i en fotsid hvit kjole med puffermer, og en enkel lilla bukett.

Etter å ha vært singel i seks år, bestemte «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (57) seg for at hun var klar for et seriøst forhold igjen. Da hun omsider gikk på en date ble det full klaff med en gang.

– Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sier Merete, og legger til at hun er like forelsket som en 16-åring.

Relatert: I dag gifter Merete Lingjærde seg. Hun gir blaffen i rynkene: – Jeg har ikke tenkt å ommøblere på ansiktet mitt

For 10 måneder siden gikk Merete Lingjærde (59), kjent fra dommerpanelet i «Skal vi Danse», på en Tinder-date. Forrige helg ga de hverandre sitt ja i Asker kirke.

Hun var tidlig klar på at hun ville stå hvit brud, selv om hun er godt voksen. Ekteskapet med Anders Mørk er hennes første ekteskap, så hun sa klart fra at hun ikke hadde tenkt å tone det ned.

– Jeg visste ikke at det å gifte seg i kirken kom med en utløpsdato, sa Merete Lingjærde til skeptikere, og påpekte at hun er førstegangsbrud.

Til Se & Hør-utgaven som kom i butikkhyllene 17. august sier hun at de kunne ha feiret det lite, men at et stort bryllup var det de ønsket seg.

– For meg spiller det ingen rolle med alderen, jeg føler meg ivrig som en 25 år gammel ivrig brud, sier hun til ukebladet.

Hun råper at det å stå hvit brud aldri har vært en drøm for henne, men at dette endret seg totalt da hun møtte Anders, som er hennes store kjærlighet.

Ukebladet skriver også at de to ankom kriken i en stilig gammel Porsche, og at de etter vielsen ankom egen bryllupsfest sjøveien i en lekker yacht.

De herlige bildene

Merete har publisert flere bilder fra den store dagen på Instagram. Se disse fine bryllupsbildene:

Foto: Merete Lingjærde / Instagram
Foto: Merete Lingjærde / Instagram

Også Anders har delt et bilde på Instagram hvor han skriver:

«Du og jeg kjæresten min ❤»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Everly Brothers

Den siste Everly Brothers-broren er død

Prinsesse Märtha Louise

Slik kan Märtha ha fått innreise til et nærmest stengt USA