søndag, februar 28, 2021

Slik venner du hunden av med hjemmekontor

Mest lest nå

Mange hunder har nok satt stor pris på at eierne har vært hjemme hele dagen gjennom pandemien. Når vi etter hvert kan gå tilbake til kontorene våre kan det lønne seg å gi hunden en myk overgang.

Mange har hatt hjemmekontor – til hundens store glede. Det kan bli en stor overgang å gå tilbake til en hverdag på kontoret. Ikke bare for oss, men også for hundene våre, sier dyreforsikringsselskapet Animal Friend til the Sunday Post.

Kjæledyrene våre har blitt vant til å ha familien hjemme hos seg hver dag. Det betyr ekstra kos, så de fleste hundene alt selskapet som lockdown har brakt dem. Hundeeiere, og spesielt de som har valper som har vært omgitt av selskap hele livet, må ta mulig separasjonsangst på alvor.


Men det finnes råd for å gjøre overgangen mykere for hunden:

hund alene hjemme

1. Start den nye rutinen tidlig

Ikke vent med å venne valpen din til den nye livsstilen til den dagen du plutselig skal tilbake på arbeidsplassen.

Du kan starte den nye rutinen på forhånd for å hjelpe dem med å forberede seg på endringene. Start med å mate hunden til de tidene du vanligvis ville gjort før og etter at du går på jobb. Forlat også huset i lengre perioder slik at hunden blir vant til å være på egenhånd.

2. Sørg for å trene

Om morgenen kan være et rush når alle skal komme seg ut dørene. Pass på å ta deg tid til å at hunden din får ordentlig trim slik at den får brent av noe av energien sin. Det kan bidra til å holde dem rolige mens du er borte.

3. Pass på at hunden er underholdt

Når hunder kjeder seg finner de ofte ting å tygge på! Forsikre deg om at hunden din har flere leker den kan underholde seg med mens du er borte. Det vil også distrahere hunden fra å gå rundt og lete etter deg.

4. Lag litt «selskap»

Mange hunder synes det er hyggelig med radio – da blir det ikke for stikke i huset etter månedsvis med støy fra folk.5. Gi hunden et trygt sted

Hunder liker å ha et sted som er behagelig og koselig der de kan krølle seg sammen og slappe av. Uansett hvor du planlegger at hunden din skal være mens du er ute på jobb, må du sørge for at det er hundens lille fristed.

6. Tilbring tid med hunden når du kommer hjem

Pass på at du tilbringer mye tid sammen med hunden din når du kommer hjem. Lek med den, stell den og trim med den.

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter