in

Slik vet du om partneren din er ditt livs store kjærlighet

par

Ifølge relasjonseksperten er det sju spørsmål du kan stille deg for å få svaret…

– Føler du at du blir fordi du gir og mottar kjærlighet – eller går du på akkord med deg selv fordi du kanskje er redd? Vi lever også i et samfunn som stiller store krav til å se ut på en bestemt måte, ha en viss karriere, bakgrunn og oppvekst. Det kan få deg til å være sammen med noen bare fordi det ser bra ut på papiret, sier relasjonsekspert og terapeut Charlotte Sander til Aftonbladet.

Hun påpeker at frykt kan være drivkraften til at man er sammen med feil person.


Et annet tydelig tegn på at du har funnet rett partner er at du ikke føler behov for å late som. Du og partneren din aksepterer hverandres styrker og svakheter. Og jobber sammen for å snu svakheter til styrker.

– En svakhet kan være at den ene partneren er redd for konflikt og snur seg unna. Dette kan føre til ubalanse i forholdet. Men du kan endre det og hjelpe hverandre til å bli bedre på det. Den som presser på forholdet kan rygge og vente inn, sier Sander.

Sander lister opp syv spørsmål å stille deg selv:

  1. Ser jeg meg selv med denne personen for livet?
  2. Er jeg forberedt på å leve med det jeg kan se hos partneren min som svakheter eller mangler?
  3. Føler jeg meg akseptert og inkludert av partneren min?
  4. Kan vi snakke om ting som er sensitive, kanskje tabubelagte, uten å verdsette eller dømme hverandre?
  5. Er det greit at vi tenker annerledes, at vi ikke havner i diskusjoner om rett eller galt men kan akseptere hverandres erfaringer?
  6. Føler jeg at jeg kan være akkurat den jeg er i forholdet, at jeg er den samme personen i sosiale sammenhenger uansett om partneren min er der eller ikke?
  7. Kan vi ha det både gøy og kjedelig sammen?
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Reddet livet til enorm spermhval etter 20-timers redningsaksjon

Lily

60 millioner har sett Lily synge og danse ved skoleavslutningen