in ,

Sliter du med tannpine? To ingredienser fra kjøkkenet kan lindre smerten din!

Tannpine er vel noe de aller fleste av oss opplever fra tid til annen. Det er fint lite som slår den ubeskrivelige smerten et skikkelig tannverk medfører. Ofte kan det også ta lang tid å bli kvitt smertene, og det er jo helt typisk at tannpinen slår til på et ubeleilig tidspunkt. En ødelagt ferie, rett før et selskap, før et jobbintervju, listen er lang over situasjoner man helst skulle vært foruten tannverk.

Det er mange forskjellige ting som kan være grunnen til at tannen verker. Visdomstenner, hull, betennelser av forskjellig slag eller ødelagte fyllinger er det mest vanlige.

Hva skal man gjøre når smerten først oppstår da? Det obligatoriske er selvfølgelig å besøke tannlegen. Men det finnes også en del kjerringråd som faktisk kan fungere for å døyve den verste smerten.

Dette gamle trikset skal visstnok være svært så effektivt.

Du trenger

  • 1/2 teskje kryddernellik.
  • 1/2 teskje kokosolje.

Kryddernellik inneholder stoffet Eugenol som er bedøvende. Etter å ha brukt dette får man «tannlegesmak» i munnen –  noe som ikke er så rart siden Eugenol er et stoff tannleger verden over har brukt lenge.

Naturlig kokosolje inneholder både kaprinsyre og laurinsyre. Disse syrene er både virus og bakteriehemmende.

Slik gjør du

  • Bland ingrediensene i en liten skål.
  • Bruk en pipette (kan kjøpes på apotek eller helsekostbutikker) til å suge opp blandingen.
  • Drypp væsken på de smertefulle områdene i munnen.
  • Gjenta tre ganger daglig.

Så enkelt er det. Mange mennesker rapporterer at denne metoden er gull verdt når de har tannpine, så den er absolutt verdt et forsøk.

Det er ikke alltid man har tid eller mulighet til å dra direkte til tannlegen når tannverk oppstår, men har du disse to ingrediensene og en pipette i hus, så kan du teste om ikke dette hjelper på smerten.

Del gjerne tipset videre med vennene dine på Facebook. Det er nok flere der ute som kan ha nytte av dette! 

 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

I denne kommunen innføres det røykeforbud på alle lekeplasser

Vellykket operasjon for Lothepus – takker for alle lykkeønskninger